[Ben je hier toevallig beland en wil je de gratis cursus mediteren volgen? Meld je dan hier aan: www.bureaudolly.nl/meditatie]

Na de eerste 4 lessen kun je mediteren en heb je hopelijk ervaren hoe fijn het kan zijn.

Meditatie levert je nog veel meer moois op als je het langer doet.

Het maakt je gezonder, rustiger, gelukkiger en geeft richting aan je leven. Ik verwacht dat je door wilt gaan. Daarom in deze laatste les een paar tips om het vol te houden. Met plezier!

Laat je me hieronder in de reacties weten hoe deze cursus je bevallen is? Ik ben benieuwd!

Tip 1Begin heel kort met mediteren

In het begin is 3 minuten echt voldoende. Onthoud dit echt. Doe het elke dag maar doe het heel kort en bouw heel langzaam op.

-> Bepaal nu hoe lang voor jou goed is om mee te beginnen.

Tip 2: Herinner jezelf aan je meditatiemoment
Bepaal een vast moment en zet je alarm. Of mediteer altijd na het tandenpoetsen. Zo wordt mediteren een vast onderdeel van je dag. Daarbij helpt het als je een plaatje of tekst op een zichtbare plek zet of hangt.

-> Bepaal nu wat een geschikt vast moment voor jou is om dagelijks te mediteren.

Tip 3: Geef niet op
Er komen momenten dat je het een tijdje niet hebt gedaan. Geen probleem! Het belangrijkste is dat je weet dat je het mediteren altijd weer op kunt pakken. Hoewel dit misschien logisch klinkt, weet ik dat veel mensen de handdoek in de ring gooien als iets niet lukt. Heel zonde. Wees niet streng naar jezelf. Geef je verlangen telkens weer opnieuw de ruimte.

-> Kijk nu nog eens naar de reden waarom je begon met mediteren en denk aan de effecten die het nu al op je heeft. 

Heb je de smaak te pakken en wil je verder met mediteren?

Kijk dan eens op www.magischestillemomenten.nl of mijn online meditatieprogramma iets voor je is. Dit programma kun je volledig online volgen en desgewenst kun je er ook 1 op 1 sessies bij boeken.

De deelnemers aan de eerste ronde van Beleef magische stille momenten hebben prachtige resultaten geboekt en zijn dol geworden op mediteren, net als ik. Neem een kijkje en wie weet zie ik je snel bij Beleef magische momenten!

logo-BMSM-dec2015-metachtergrond