Wil je op de hoogte blijven?


Ontvang gratis de opnames van 5 minilezingen in je mailbox. 

In deze gratis online serie ‘Succes van binnenuit’ leer je hoe je meer succes behaalt door van binnen naar buiten te werken in plaats van je te laten leiden door de waan van alledag.

  • Heb je wel eens het idee dat je geleefd wordt?
  • Heb je moeite om te bepalen hoe je de juiste keuzes maakt?
  • Raak je energie kwijt aan anderen?
  • Ben je te druk om te reflecteren op wie je bent en waar je echt gelukkig van wordt?

De hoogopgeleide professionals die ik begeleid willen hun vrijheid benutten en hun creativiteit inzetten. Maar hoe leef je je eigen leven en maak je keuzes die helemaal van jou zijn? Deze vragen zijn voor jou zeer belangrijk. Nu (in het zogenaamde spitsuur van je leven) is het moment om daarmee aan de slag te gaan.

Lezingen 2

In deze reeks minilezingen leer je hoe je je leven meer kunt sturen vanuit wie je echt bent. Zonder je te laten leven door de leefregels en je door opvoeding opgebouwde ego of je leeg te laten zuigen door de negatieve energie van anderen. Je hoeft het niet allemaal alleen uit te zoeken.Ik heb een aantal zeer gewaardeerde experts uitgenodigd die hun tips met jou zullen delen.

Crash course
Deze serie kun je zien als een soort crash course: hoe zorg je ervoor dat je meer leeft vanuit jezelf. Met als resultaat dat je je meer vrij, gelukkig en energiek voelt. Ik ben elke lezing aanwezig en zal de experts bevragen over hun specialiteit.

Voor wie?
De serie is speciaal bedoeld voor jou als je hoogopgeleid (zelfstandig) professional bent en meer wilt leven vanuit wie je bent en wat je bij te dragen hebt en je minder wilt laten leiden door de verwachtingen van anderen of de waan van alledag.

Programma def1

Na het volgen van deze reeks:

  • Weet je wat droomdoelen zijn en hoe je ze kan bereiken op een realistische manier (ook in tijden van crisis).
  • Ken je de beproefde methodes om keuzes op de juiste manier te nemen en kun je nee te zeggen tegen wat niet past.
  • Leer je hoe je je op een gezonde manier kunt verhouden tot je eigen innerlijke criticus.
  • Ontdek je de magische werking van mindfulness en hoe je bij jezelf kunt blijven, ook in lastige situaties.
  • Leer je hoe je dagelijks jouw energie weer kunt opladen en hoe je kunt voorkomen dat je jouw energie weggeeft.

Geef je nu op via onderstaand formulierVraag de lezingen aan dan ontvang je ze direct. Ook ontvang je eens in de paar weken gratis adviezen en filmpjes over het bereiken van je droomdoelen van Bureau Dolly in je mailbox. Afmelden kan op elk moment, je gegevens zijn veilig en worden met niemand gedeeld.

En nog even ter verduidelijking: wat is succes van binnenuit?

Succes = dat je leven past bij wie je bent en wat je te bieden hebt waardoor je plezier en voldoening ervaart.

Van binnenuit = doordat je goed voor jezelf zorgt, je emoties kan dragen en weet wie je bent, vorm je je leven vanuit jezelf in plaats van dat je geleefd wordt door de omstandigheden en de behoeftes van anderen.

 

Geef je nu op via onderstaand formulierWil je op de hoogte blijven?