Sommige mensen lijken alles te bereiken wat ze willen. Wat doen deze droomdoelexperts anders dan anderen? Leer het in mijn gratis videoreeks en creëer vanuit liefde
een leven vol avontuur en zingeving.

In de 10 jaar dat ik nu onderneem heb ik zo ongelooflijk veel lessen mogen leren over wat nodig is om het leven van je dromen te leven. Ik heb nu een reeks van 3 video’s waarin ik jou vertel wat de absolute do’s en don’ts zijn als het gaat om het realiseren
van je droomdoelen.

Deze video’s zijn vooral geschikt als je het idee hebt dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt, je ambitieus bent, mooie dingen wilt creëren in je leven voor jezelf en voor anderen en als je gek genoeg bent om te geloven dat je een impact kan hebben en de wereld een beetje mooier kunt maken.

Ik wil die video's!
 
Voornaam*
Achternaam
E-mailadres*
Deze 3-delige videotraining is tijdelijk beschikbaar. Je ontvangt de video's van 26 t/m 29 oktober.
 
dit veld niet invullen s.v.p.