Wil je op de hoogte blijven?

 

Er is zoveel meer mogelijk als we onze dromen serieus nemen. Als we onszelf niet gek maken met doorgeslagen perfectionisme of blokkerende gedachten. Je kunt zoveel plezier hebben. Als je eerlijk kunt zijn over waar jij bij opbloeit en waar jouw unieke kwaliteiten liggen. Ieder van ons kan positieve impact hebben op de wereld. Als je jezelf heel goed kent en durft te handelen naar die kennis over wie je bent, wat je grootste talenten zijn en waar je grootste potentieel zit.

Ik ben Dolly Heuveling van Beek, afgestudeerd in de Sociologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2005 richtte ik mijn eigen bedrijf op.

 

Tijdens een jaartraject Persoonlijk leiderschap ontdekte ik mijn grote passie: persoonlijke ontwikkeling, coaching en in het verlengde daarvan het realiseren van droomdoelen.

Ik werd coach, deed vele trainingen en workshops (waaronder de opleiding tot Bewustzijnscoach en de level 1 en 2 trainingen van Gabrielle Bernstein) en heb nu een prachtig bedrijf waarmee ik mijn eigen dromen en die van mijn klanten vleugels geef. Ik leerde oa 40.000 mensen online mediteren, leid coaches op binnen De Nieuwe Coachopleiding, schreef een boek (tweede is in de maak), werk overal ter wereld en organiseer grootse events zoals het Spirit business event.

 

Professionals helpen hun missie te leven, zo werken we samen aan een wereld met meer vrede, geluk en liefde.

En jij? Wil je je droomwerk ontdekken? Een eigen bedrijf succesvol maken? Locatieonafhankelijk kunnen werken? Een boek schrijven? Of misschien wil je juist meer rust? Je intuïtie ontwikkelen? Of meer aandacht voor de kleine geluksmomentjes? Dit zijn allemaal droomdoelen. Een droomdoel is niks anders dan iets waarvan je hoopt dat het je gelukkig, vrij en voldaan maakt.

Ik heb er mijn specialiteit van gemaakt om mensen te begeleiden bij het realiseren van hun droomdoelen.

 

Omdat het zoveel oplevert om hieraan te werken: geluk, rust, voldoening. En ik weet dat de wereld een mooiere plek wordt als meer mensen doen waarvoor ze hier op aarde zijn. Daarom werk ik graag met mensen die gek genoeg zijn om te geloven dat ze de wereld een beetje mooier kunnen maken en hun crazy droomdoelen kunnen realiseren. Ben jij zo’n crazy one?

Meld je dan aan voor mijn tips, artikelen en nieuws. Laat je inspireren om jouw droomdoelen te realiseren en schrijf je hieronder in voor mijn updates in je mail.

Wil je op de hoogte blijven?