Wil je op de hoogte blijven?

Op 8 en 9 april vond het online seminar ‘In 5 stappen naar je droomwerk’ plaats.

Wil je dit seminar terug kijken? Meld je dan hier aan.

Ben jij een hoopgeleide professional en:

  • Heb je het idee dat je je potentieel onvoldoende benut?
  • Denk je er wel eens over voor jezelf te beginnen?
  • Of op zoek te gaan naar een baan die echt bij je past?
  • Verlies je meer energie aan je werk dan je eraan overhoudt?
  • Heb je het gevoel dat het tijd is voor een grote verandering in je leven?
  • Laat je je tegenhouden door angsten en zorgen over de toekomst?
  • Denk je wel eens ‘is dit alles’ en pieker je vaak over je werk?

Veel hoogopgeleide professionals zijn ongelukkig met hun werk. Ze weten niet hoe ze dit op moeten lossen. Meestal omdat ze:

1. Niet weten wat hun droombaan dan wél is.
2. Bang zijn hun zekerheden los te moeten laten.
3. Onzeker zijn over wat ze te bieden hebben.

Herkenbaar?

In het online seminar ‘In 5 stappen naar je droomwerk’ leer ik je hoe je ontdekt wat je droomwerk is en hoe je jouw volgende stap kunt bepalen.

Stel je voor wat het je oplevert als je je droomwerk doet:

Je gaat fluitend aan het werk.
Je ontwikkelt je moeiteloos omdat je werk ook je passie is.
Je verdient geld met wat je leuk vindt.
Je trekt geestverwanten, inspiratie en kansen aan.
Je houdt energie over wat zijn weerslag heeft op je gezondheid.
Je bent plezieriger gezelschap voor je omgeving.
Je ervaart meer vertrouwen, voldoening en geluk.

Geef je nu op via onderstaand formulier
LET OP: dit seminar heeft al plaatsgevonden, je ontvangt de opnames.

[mailchimp_seminar]
Het online seminar bestaat uit 2 online trainingen. Na aanmelding ontvang je ook mijn blogupdates.

Je trainer: Dolly Heuveling van BeekDolly Heuveling van Beek

Ik, Dolly, run alweer sinds 2005 mijn eigen onderneming: Bureau Dolly. Mijn verlangen naar vrijheid, een gepassioneerd leven en het leveren van een betekenisvolle bijdrage hebben ertoe geleid dat ik veel heb geïnvesteerd in het ontdekken van mijn droomwerk.

In die zoektocht heb ik ontdekt dat er veel valkuilen op de loer liggen waardoor je juist verder van jezelf af kan komen te staan. Maar ook dat er heel krachtige manieren zijn om te ontdekken wie je bent en wat je wilt doen met je leven.

Mijn expertise: droomdoelen realiseren, ondernemen vanuit passie en de optimale balans vinden tussen denken, doen en voelen.

Bij mij leer je niet een 10jarenplan te maken of doelen na te streven zonder te weten waarom en waartoe. Door aandacht te besteden aan de 4 intelligenties (mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel) ontdek je je eigen potentieel, leer hoe je je pad zich openbaart en ga je ervaren dat succes van binnenuit komt. Actie is uiteraard van groot belang. Als het maar voortvloeit uit jouw authentieke zelf en niet uit vastgezette ideeën en plaatjes over wat goed of leuk moet zijn.

Anderen over Dolly:

Ilanit TonusIlanit Tonus, Manager Events & Sales op Nyenrode Business Universiteit: “Dolly heeft mij geholpen om mijn talenten en passies in kaart te brengen en mijn expertise naar een hoger niveau te brengen. Dankzij Dolly weet ik wat ik zoek in een baan en bedrijf en zit daardoor nu helemaal op mijn plek als Manager Events & Sales op Nyenrode Business Universiteit.”

RoaldRoald Rook, zelfstandig coach: “Dolly heeft mij geholpen te zien wat ik ten diepste te bieden heb en keuzes te maken die echt van mij zijn. Dat leidt tot veel plezier en energie in mijn werk. Ik luister nu beter naar mijn intuïtie en durf stappen te zetten waar ik eerder huiverig voor was. Dit alles leidt tot meer aanvragen van opdrachtgevers die bij me passen.”

Wat is een online seminar?

Een online seminar wordt ook wel een webinar of online training genoemd. We hoeven hiervoor niet te reizen, geen zaal te huren etc. Het enige dat je nodig hebt is een computer met internetverbinding. Je ontvangt voorafgaand aan het seminar een link. Daar klik je op wanneer het tijd is voor het seminar. Je krijgt dan toegang tot de online trainingsruimte en kunt alles volgen via je scherm. Vragen kun je stellen via de chat.

Geef je nu op via onderstaand formulier

Wil je op de hoogte blijven?