Wil je op de hoogte blijven?

Bekijk hieronder de derde video.

In deze video onthul ik mijn derde meditatiegeheim.

Deze durf ik life changing te noemen, dus kijk snel.

Heb je nog geen wachtwoord? Kijk dan in de mail die ik je hebt gestuurd of meld je hier aan voor de videoreeks ‘Dolly’s drie meditatiegeheimen’.

Wat zijn je inzichten, ervaringen of vragen naar aanleiding van deze video? Ik lees het graag hieronder in de comments!

Wil je anderen wijzen op deze gratis videoreeks? Graag!

Dit is de link van de pagina die je kunt delen via de mail of social media: www.bureaudolly.nl/meditatie.

 • Eric

  Hi Dolly,

  Dank voor deze derde video en het delen van jouw meditatiegeheimen. Zeer nuttig, herkenbaar en weer uitgelegd in heldere, begrijpelijke woorden. Ik ga er verder mee aan de slag.

  Groet,
  Eric

 • Dolly

  Dank voor je reactie Eric. Wat fijn dat je de serie waardeert en dat je ermee verder gaat! Ik wens je veel mooie stille, heldere momenten. Hartelijke groeten, Dolly

 • Marcel Lahaije

  Hoi Dolly, bedankt voor je ‘inside information’. Ik probeer meditatie nu dagelijks in te bouwen, achter m’n computer op mijn werkplek. Telefoon en radio uit en op You Tube een 3 minuten durend meditatie stukje zoeken. Gaat prima! Het bijzondere gevoel dat je beschrijft mag ik graag ‘Flow’ noemen. Dat gevoel komt ook vaker naar boven als ik met andere mensen bezig ben met het Reis van de Held verhaal.

  Ook ik was op zoek naar het implementeren van meditatie in mijn leven. Het verhaal dat ik mezelf daarover vertelde klopte echter niet waardoor het dus niet gebeurde. Dankzij jou heb ik dit verhaal kunnen herschrijven. Bedankt hiervoor!

 • Saartje

  Mooi verwoord Dolly…gaaf dat je dit zo neerzet. Ik ben er ook mee bezig en ervaar steeds meer rust, vertrouwen, vrijheid, geluk en wonderen….ik vind het heerlijk. Succes!

  • Dolly

   Wat een mooi proces is het he Saartje. Dank je voor je reactie, heel fijn om te lezen.

 • Debbie van Weelden

  Hoi Dolly, dank voor je inzichten en wat ben je prettig om naar te luisteren. Je vertelt je verhaal zo helder en ‘naturel’…en dan ook een filmpje van 10 minuten zonder te haperen en op een spiekbriefje te kijken. Superknap! 🙂 Is dat ook iets dat is verbeterd door meditatie?

  • Dolly

   Dank voor je reactie en compliment Debbie! Meditatie ‘changed my world’. 🙂 Door angsten en zorgen beter te kunnen dragen en verwerken, kan ik echt ontspannen en dat helpt zeker ook bij het opnemen van filmpjes zoals deze!

 • http://www.marijkepersijn.nl/weblog Marijke Persijn

  Dank je wel Dolly voor deze 3 Meditatiemomenten. Ik vind het ook nu weer geweldig hoe je in eenvoudige woorden vertelt wat je bij mystici in heel ongrijpbare beelden krijgt aangereikt. Mooie achtergrond vandaag. Die prachtige kerselaar-bloesems (Vlaams denk ik) en ook nog bergen… Kan bijna niet mooier.

 • Sprookjes

  Dankjewel, ik heb genoten van je enthousiasme. Je compassie en harts verbondenheid gevoeld met wat je doet en wat je voor hiermee voor anderen betekent. Wat een kracht straal je uit, heel mooi om te zien en te ervaren. Meditatie/mindfulness is al jaren in mijn leven, en ik begin het te snappen en te voelen. Ik kijk uit naar het vervolg. Ik ga de link delen via sociale media, hoe meer mensen het voelen..
  Liefs Petra

  • Dolly

   Dank je Petra, wat fijn om te lezen! Bedoel je met het vervolg de gratis cursus mediteren? Super als je die wilt delen! http://www.bureaudolly.nl/meditatie/

   • Petra van Haandel

    Ik weet niet of het vervolg gratis is maar dat hoor ik wel.

Wil je op de hoogte blijven?