Wil je op de hoogte blijven?

Wil jij je droomwerk realiseren?Schrijf je hieronder in dan ontvang je de opname van dit online seminar.

5 stappen

Ik meld me aan!

  • Heb je het idee dat je je potentieel onvoldoende benut?
  • Denk je er wel eens over voor jezelf te beginnen?
  • Of op zoek te gaan naar een baan die echt bij je past?
  • Verlies je meer energie aan je werk dan je eraan overhoudt?
  • Heb je het gevoel dat het tijd is voor een grote verandering in je leven?
  • Laat je je tegenhouden door angsten en zorgen over de toekomst?
  • Denk je wel eens ‘is dit alles’ en pieker je vaak over je werk?

Veel hoogopgeleide professionals zijn ongelukkig met hun werk. Ze weten niet hoe ze dit op moeten lossen. Meestal omdat ze:

1. Niet weten wat hun droombaan dan wél is.
2. Bang zijn hun zekerheden los te moeten laten.
3. Onzeker zijn over wat ze te bieden hebben.

Maar geloof me, the sky is the limit als je je verdiept in jezelf en de mogelijkheden! In kleine stapjes weliswaar. Maar met groot resultaat. Wil je weten hoe dit zit? Ik leg het je graag uit in 5 stappen. De 5 stappen naar je droomwerk!

1

Het kan een van de leukste en belangrijkste dingen in je leven zijn: het werk waar je een groot deel van je tijd aan besteedt. De voordelen van het doen van je droomwerk zijn dat je plezier beleeft dat je je bezig kunt houden met je passies, je werk voelt niet als werk maar toch krijg je ervoor betaald. Als je je droomwerk doet, trek je geestverwanten, inspiratie en kansen aan.

Je houdt energie over wat zijn weerslag heeft op je gezondheid.
Je bent plezieriger gezelschap voor je omgeving.
Je ervaart meer vertrouwen, voldoening en geluk.

Annemiek

Geef je nu op via onderstaand formulier

Ik meld me aan!

* indicates requiredNa aanmelding ontvang je ook de artikelen met tips om je droomwerk of -bedrijf te realiseren.

Je trainer: Dolly Heuveling van BeekDolly Heuveling van Beek

Ik run alweer sinds 2005 mijn eigen onderneming: Bureau Dolly. Mijn verlangen naar vrijheid, een gepassioneerd leven en het leveren van een betekenisvolle bijdrage hebben ertoe geleid dat ik veel heb geïnvesteerd in het ontdekken van mijn droomwerk.

In die zoektocht heb ik ontdekt dat er veel valkuilen op de loer liggen waardoor je juist verder van jezelf af kan komen te staan. Maar ook dat er heel krachtige manieren zijn om te ontdekken wie je bent, wat je wilt doen met je leven en hoe je hier je werk van kunt maken.

Mijn expertise: droomdoelen realiseren, ondernemen vanuit passie en de optimale balans vinden tussen denken, doen en voelen.

Alles wat voortvloeit uit jouw authentieke zelf en niet uit vastgezette ideeën en plaatjes over wat goed of leuk moet zijn leidt tot je droomdoelen. Laat de ontdekkingstocht maar beginnen! 🙂

Nancy

Anderen over Dolly:

Ilanit TonusIlanit Tonus, Manager Events & Sales op Nyenrode Business Universiteit: “Dolly heeft mij geholpen om mijn talenten en passies in kaart te brengen en mijn expertise naar een hoger niveau te brengen. Dankzij Dolly weet ik wat ik zoek in een baan en bedrijf en zit daardoor nu helemaal op mijn plek als Manager Events & Sales op Nyenrode Business Universiteit.”

RoaldRoald Rook, zelfstandig coach: “Dolly heeft mij geholpen te zien wat ik ten diepste te bieden heb en keuzes te maken die echt van mij zijn. Dat leidt tot veel plezier en energie in mijn werk. Ik luister nu beter naar mijn intuïtie en durf stappen te zetten waar ik eerder huiverig voor was. Dit alles leidt tot meer aanvragen van opdrachtgevers die bij me passen.”

Geef je nu op via onderstaand formulier

Ik meld me aan!

* indicates required
Wil je op de hoogte blijven?