Realiseer je droomdoelen

Wil je op de hoogte blijven?

Freebies

Een inzicht en een actie. Zo simpel kan het zijn om jouw pad verder te volgen. Met veel liefde en aandacht maakte ik deze cursussen voor je. Om je te laten ontdekken wat jouw volgende stap is. Open up to your true nature met mijn meditaties, droomdoel-inzichten of door de videocursus voor coaches die (nog meer) impact willen met hun werk.

Plan je droomdoelen

In deze gratis minicursus doorlopen we samen 3 krachtige lessen die je helemaal klaarmaken voor groot succes. Juist door nu al te werken aan je droomdoelen, je planning en je focus kun je met rust en de juiste energie grootse droomdoelen realiseren. Ik laat je zien hoe. Meld je hieronder aan dan mail ik je vandaag, morgen en overmorgen een les inclusief een korte video en een gratis jaarplanner.

Ik wil deze gratis minicursus!

 

fb-ad-plan-2017-01-new

Gratis meditatiecursus

Ook als je denkt dat mediteren niks voor je is.

Gratis cursus met filmpjes en geleide meditaties voor meer rust, flow en helderheid.

Vraag nu aan

Droomdoelen doe-boek

Als je je droomdoelen wilt realiseren dien je stappen te zetten, kleur te bekennen, te reflecteren, stil te staan bij wat voor jou belangrijk is en zoveel meer. In het droomdoelendoeboek vind je oefeningen en inspiratie om hiermee te starten. Vraag het gratis aan en begin vandaag met jouw droomdoelrealisatie.

Vraag nu aan

boek-afbeelding

12030515_960201394025987_270253405444875132_o

Cursus Coachen met Impact en Resultaat

Als je werkt met mensen, in welke rol dan ook, dan is er een heel pakket aan coachvaardigheden die je in kunt zetten en waarin je je kunt ontwikkelen. Ik zie dat het vaak mis gaat op het vlak van de relatie en emoties. In de gratis training coachvaardigheden ontwikkel je je hierin zodat je betere relaties hebt, meer resultaat bereikt en meer kunt genieten van het contact met de mensen om je heen.

Meld je nu aan

1 t/m 10 maart 2016: Coach challenge

Of je nou yogadocent, vormgever, adviseur, therapeut, leidinggevende of personal trainer bent; jij hebt de mogelijkheid om levens positief te veranderen. Als je met mensen werkt, is de manier waarop je met je klanten, collega’s en relaties omgaat van doorslaggevende betekenis voor jouw succes. Met de tools uit de Coach challenge ga jij hiermee het verschil maken.

Ik leer je in de Coach challenge heel praktisch hoe je echt kunt helpen, vanuit compassie, dienstbaarheid, professionaliteit en met resultaat. En dat niet alleen: je ontdekt ook hoe je je eigen droomdoelen hiermee realiseert. Elke dag ontvang je een van de meest effectieve tools die ik in mijn coaching gebruik, met een korte opdracht waardoor je direct resultaat gaat boeken.

Meer informatie

Logo groot

Hieronder vind je filmpjes van Dolly’s events
en live bijeenkomsten

Droomdoelenzomerfeest van Bureau Dolly

After movie Spirit business event 2016

After movie Spirit business event 11 en 12 november 2015

Wil je op de hoogte blijven?