Realiseer je droomdoelen

Wil je op de hoogte blijven?

Ervaringen

Zarayda Groenhart - Online video en PR expert

“Dolly, aka de Beyonce van de spiri & meditatiewereld in Nederland. Een trailblazer, trendsetter en voorbeeld!”

Zarayda Groenhart - Online video en PR expert

Jennie Lena

“Dolly is droomdoelen-expert en inspireert mij en vele anderen om je missie te leven en je volle potentieel en kracht te ervaren & benutten in jezelf en de wereld. Dolly Rocks!”

Jennie Lena

Yvonne Derijcke

“Wat ik sterk vind van Dolly is, dat zij mij heel goed meeneemt vanuit haar rust, kracht, enthousiasme en oprechtheid. Ik vaar nu meer op mijn eigen intuïtie, vertrouw mijn eigen innerlijke stem en verwezenlijk zo mijn dromen! Ook echt een super waardevolle gift is dat je voor 1 prijs levenslang toegang hebt tot de DroomDoelMethode. Dolly is professioneel, heeft oprecht liefde voor haar vak, en kan daardoor mensen goed meenemen op jouw eigen reis.”

Yvonne Derijcke

Simone Levie - Businesscoach

“Dolly is een geweldige sparring partner. Ze is slim, creatief, schakelt snel en stelt de juiste vragen. Daarnaast is ze heel intuïtief ingesteld. Hierdoor kom ik altijd snel tot de kern.”

Simone Levie - Businesscoach

Marcel Lahaije

“Al enige tijd was ik zoek naar mezelf, niet dat ik iets verloren was, maar ik had nog niet degene gevonden die ik zou willen zijn. Reiki bracht me al op het juiste pad maar nog niet naar m’n doel. Op ‘magische’ wijze ben ik in contact gekomen met Dolly en haar programma ‘Beleef Magische Stille Momenten’. Meditatie is nu een vast ritueel in m’n leven geworden en zorgt ervoor dat ik beter in m’n vel zit. Dolly, bedankt dat je me kennis hebt laten maken met meditatie! Nu begrijp ik wat het met je doet.”

Marcel Lahaije

Lot Breetveld

“Ik werkte altijd keihard door na te denken over de oplossing of bij een psycholoog. Het gevolg was dat ik een hekel kreeg aan die gedachtendiarree doe daar het gevolg van was. En toen begon Dolly haar cursus BMSM en nu is dat over. Echt waar het is waanzinnig geniaal wat meditatie kan doen. Ik had wel eens mindfulness gedaan maar BMSM is way beyond mindfulness. Ik ben nog steeds heel dankbaar dat Dolly deze cursus aanbiedt. Bovendien kun je het op je eigen tempo doen. Ik heb er bijvoorbeeld 12 weken over gedaan, omdat mijn jongste zoontje midden in de cursus geboren werd..”

Lot Breetveld

Ilanit Tonus, Manager Events & Sales

“Ik heb met Dolly gewerkt om mijn talenten en passies in kaart te brengen en mijn expertise naar een hoger niveau te brengen. De sessies met Dolly hebben geleid tot heldere inzichten in mijn krachten en tot het besef dat ik een baan zoek waarin ik mijn expertise op het gebied van Customer Service op analytische wijze op een zowel tactisch als strategisch niveau kan inzetten. Dankzij Dolly weet ik wat ik zoek in een baan en bedrijf en zit daardoor nu helemaal op mijn plek als Manager Events & Sales op Nyenrode Business Universiteit.”

Ilanit Tonus, Manager Events & Sales

Roald Rook, zelfstandig coach en art director

“Dolly heeft mij geholpen te zien wat ik ten diepste te bieden heb en keuzes te maken die echt van mij zijn. Dat leidt tot veel plezier en energie in mijn werk. Ik luister nu beter naar mijn intuïtie en durf stappen te zetten waar ik eerder huiverig voor was. Dit alles leidt tot meer aanvragen van opdrachtgevers die bij me passen.”

Roald Rook, zelfstandig coach en art director

Michel Lancee

“Ik besloot met een coach aan de slag te gaan om mijn droombaan in beeld te brengen. Door de coaching bij Dolly doe ik nu wat ik altijd al heb willen doen, ben ik echt met plezier aan het werk en sta ik volledig in mijn kracht. Ik weet waar mijn talenten liggen en weet een aanstekend enthousiasme over te brengen. Dolly’s begeleiding is betrokken, professioneel, straalt rust uit en is motiverend. In mijn leven ervaar ik nu veel meer rust, ben ik minder gestrest en ervaar ik meer vrijheid.”

Michel Lancee

Saartje van Breda

“De Droomdoelmethode heeft me geïnspireerd, bewogen, veranderd en gesteund.
Wat ik bijzonder en sterk vind aan Dolly is haar daadkracht, sprankeling, levendigheid, moed, en durf. En het rustige diepe gevoel dat ik ervaar in het online contact bij haar meditaties en filmpjes. Dank je wel voor het mooie programma!”

Saartje van Breda

Wil je op de hoogte blijven?