Wil je op de hoogte blijven?

Wil jij je passie omzetten in je droomwerk, je droombaan vinden of je droombedrijf bouwen?

Yes, dan ben je hier op de goede plek!

Wil je weten wanneer de volgende Droomwerk Tweedaagse plaatsvindt? Mail me door op onderstaande button te klikken.

Ik wil op de hoogte worden gesteld van nieuwe data!

In de afgelopen jaren heb ik veel hoogopgeleide professionals begeleid die vastzaten in werk dat ze niet graag deden. Velen dachten erover om voor zichzelf te beginnen of nu eindelijk voor een echte droombaan te gaan. Ze hadden het meestal al lang uitgesteld of waren wel begonnen maar met de verkeerde strategieën. Vaak houdt het daarna op. Dit hoeft echter niet jouw eindpunt te zijn.

In twee dagen alle tools en een kant-en-klaar plan om jouw passie om te zetten in betaald werk of een (beter lopend) eigen bedrijf

Uit mijn ervaring en die van mijn klanten blijkt dat je snel verandering kan brengen in jouw situatie. Speciaal voor hoopopgeleide professionals en zelfstandig ondernemers ontwikkelde ik daarom de Droomwerk Tweedaagse.


pijlen pag 2daagse

Als jij er echt voor wilt gaan en dit moment aan wilt pakken om werk te maken van je passie waardoor je overstroomt van de energie en geld verdient met dat waar je echt goed in kunt zijn, meld je dan nu aan.

Ga voor je droomwerk en jouw passies zodat je:

 • Meer plezier ervaart.
 • Steeds beter wordt in wat je al goed kunt.
 • Meer aandacht en energie hebt als je thuis komt.
 • Helemaal jezelf kunt zijn en daar succesvol mee wordt.

Je hoeft het niet alleen doen. Ik help je verder. Onder het motto: Succes van Binnenuit.

Echt succes is succes dat voortkomt uit wie jij werkelijk bent.

Je leert:

 • HOE je je plannen zo vormgeeft dat je kansen aantrekt en niet elke dag hoeft te worstelen met je to do list.
 • DE manieren om social media in te zetten en hiermee klanten of een baan te vinden (en hoe je mensen juist wegjaagt).
 • VIER essentiële wegen die je dient te bewandelen om je eigen ontwikkeling als droomdoelexpert duurzaam te ondersteunen.
 • WAAROM je nooit jezelf en je passie als uitgangspunt moet nemen en welke methodes je juist uiterst aantrekkelijk maken voor je klant of werkgever.
 • WAT nu meestal fout gaat bij het netwerken en welke manier van netwerken (zowel online als offline!) jou geld, plezier en mogelijkheden oplevert.
 • HOE je je bewustzijn kunt vergroten zodat je meer rust en voldoening ervaart en trouw aan jezelf kunt blijven.
 • HOE je helemaal jezelf kunt zijn en laten zien waardoor je werkelijke trots en erkenning kunt ervaren, je anderen kunt inspireren dit ook te doen en hiermee de wereld mooier en echter kunt maken.

Voor wie?

Dolly werkt met hoogopgeleide professionals en (startend) ondernemers die creatief en ondernemend zijn. Ze zien kansen en zoeken naar mogelijkheden. Vaak zijn ze zoekend naar werk waar ze hun passie in kwijt kunnen en mee kunnen bijdragen. Als dit langere tijd niet lukt raken ze lusteloos en gaan ze op zoek naar wegen om hun missie te gaan leven. Herken jij je in dit profiel?

Resultaat

 • Je weet wat je passie is
 • Je trekt de juiste mogelijkheden aan
 • Je hebt je netwerk uitgebreid met gelijkgestemden
 • Je hebt de kennis en het plan om je droomwerk te realiseren
 • Je hebt de meest actuele (communicatie, marketing, personal branding en social media) kennis opgedaan die nodig is om je droomwerk en/of droomklant daadwerkelijk te bereiken.

MarlousMarlous Teunenbroek, zelfstandig ontwerper creatieve concepten: “De Droomwerk Tweedaagse heeft me opgeleverd dat ik nu beter weet hoe ik mijn bedrijf kan laten groeien, op een manier die bij me past. Tijdens de dagen heb ik contacten opgedaan om mee samen te werken, heb ik verdieping gekregen in wat ik wil en heb ik een pitch geformuleerd. Ik raad anderen aan om deel te nemen omdat de tweedaagse echt richting, praktische tips en tools geeft die je helpen te bepalen waar je heen wilt in je werk/eigen bedrijf. Daarnaast is Dolly heel prettig om mee te werken en een rolmodel voor de doelgroep.”

Tijdens de tweedaagse:

 • Breid je je netwerk uit met creatieve ondernemende gelijkgestemden
 • Ben je er helemaal tussenuit op een prachtige plek
 • Ga je aan de slag met jouw profiel, product/dienst/sollicitatie, je passie pitch en alle strategieën die nodig zijn om je droomwerk te realiseren

Kim Fiona

Kim Fiona Plas, Freelance PR en (web)redactie: “Door de Droomwerk Tweedaagse heb ik nu een duidelijker beeld van wat ik wil en kan. Het handboek dat we kregen gebruik ik nu om mijn plannen verder uit te voeren. Dolly´s fijngevoelige en hartelijke optreden vond ik erg fijn. Ik ben heel blij dat ik deze tweedaagse heb mogen meemaken!”

In 2 dagen:

pijlen pag 2daagse

Je trainer: Dolly Heuveling van Beek

Ik run alweer sinds 2005 mijn eigen onderneming. Mijn verlangen naar vrijheid, een gepassioneerd leven en het leveren van een betekenisvolle bijdrage hebben ertoe geleid dat ik veel heb geïnvesteerd in het ontdekken van mijn droomwerk.2

In die zoektocht heb ik ontdekt dat er veel valkuilen op de loer liggen waardoor je juist verder van jezelf af kan komen te staan. Ook leerde ik heel krachtige manieren om te ontdekken wie je bent, wat je wilt doen met je leven en hoe je hier je werk van kunt maken.

Mijn expertise: droomdoelen realiseren, ondernemen vanuit passie en de optimale balans vinden tussen denken, doen en voelen zodat je werkelijk kunt gaan stralen.

De investering

De investering voor de Droomwerk Tweedaagse bedraagt 570 euro excl 21% btw.

Hiervoor krijg je:

 • 4 dagdelen training die je je droomwerk gaan opleveren
 • Alle materialen waaronder uitgebreid werkboek waarin je al je plannen on the spot uitwerkt
 • 2 keer lunch
 • 1 keer diner incl drank
 • Koffie, thee, fris
 • Jouw plan voor de toekomst en de kennis om geld te verdienen met werk waar je van houdt
 • Een netwerk van positieve gelijkgestemden, essentieel om te groeien en bloeien

 

RoaldRoald Rook, zelfstandig coach: “Dolly heeft mij geholpen te zien wat ik ten diepste te bieden heb en keuzes te maken die echt van mij zijn. Dat leidt tot veel plezier en energie in mijn werk. Ik luister nu beter naar mijn intuïtie en durf stappen te zetten waar ik eerder huiverig voor was. Dit alles leidt tot meer aanvragen van opdrachtgevers die bij me passen.”

 

Marcel ClaessensMarcel Claessens, zelfstandig energetisch therapeut: “Dolly heeft me op een professionele en betrokken manier  geholpen om mijn focus nog scherper te krijgen, vervolgstappen te zetten en mijn diensten en communicatie op één lijn te brengen. Ik ging naar huis met dieper inzicht, motivatie, nieuwe ideeën en concrete tools om mijn doelen voor dit jaar te halen. Ik heb de dag als plezierig en zeer waardevol ervaren.”

Geld terug garantie √

Misschien twijfel je of deze investering je op gaat leveren waar je op hoopt. Ik ga voor 100% tevredenheid en zal er alles aan doen om je veel waarde te bieden. Maar omdat ik weet dat het spannend is om te investeren doe ik je graag het volgende aanbod: als je na de eerste ochtend denkt dat de tweedaagse toch niet is wat je zoekt, kun je stoppen en krijg je je aanmeldkosten (onder teruggave van alle materialen) 100% terug.
IlanitIlanit Tonus, Manager Events & Sales op Nyenrode Business Universiteit: “Dankzij Dolly weet ik wat ik zoek in een baan en bedrijf en zit daardoor nu helemaal op mijn plek als Manager Events & Sales op Nyenrode Business Universiteit.”

De locatie

Een plek met alle ruimte en uitzicht past het beste bij de zoektocht die we samen ingaan. De Droomwerk Tweedaagse vindt daarom plaats bij de HarbourHouse in Almere. De HarbourHouse ligt aan het IJmeer. Het is makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto (dichtbij de snelweg en gratis parkeren). Overnachten in de buurt is mogelijk.

Je krijgt in totaal 4 dagdelen training: vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:30. Op vrijdag dineren we gezamenlijk.

Heb je nog vragen?

Mail dan naar info@bureaudolly.nl of bel me op 06-22101093.

Ben je klaar voor een grote verandering in je leven en voelt dit als dat waar je op hebt zitten wachten? Mail me zodat ik je op de hoogte kan houden van de volgende Droomwerk Tweedaagse.

Houd mij op de hoogte!

Dan zie ik je graag de volgende keer op de Droomwerk Tweedaagse!

Dolly

Tweedaagse 2013

 

Wil je op de hoogte blijven?