Wil je op de hoogte blijven?

Denk je er wel eens over voor jezelf te beginnen? Of ben je op zoek naar manieren om met meer passie aan je bedrijf te bouwen?

Vragen

 

LET: dit seminar heeft al plaatsgevonden. Als je je aanmeldt dan ontvang je de opname.

Ik meld me aan!

* indicates requiredHet aantal ZZP-ers groeit enorm. Veel mensen kiezen voor de vrijheid, voldoening en plezier van het ondernemen.

Er zijn wel 2 grote uitdagingen: geld verdienen en ervoor zorgen dat je bedrijf je niet te zeer gaat belasten.


Wil jij ontdekken wat nodig is om een goedlopende droombedrijf te kunnen runnen? 

Doe dan 13 maart mee met het online seminar en leer:

Hoe je een bedrijf dat echt bij je past, waarin je je missie verwezenlijkt

Wat de eerste stappen zijn om een succesvol bedrijf op te richten

Hoe je betalende klanten aantrekt met je bedrijf

Het seminar is speciaal ontwikkeld voor hoogopgeleide professionals die met passie hun droombedrijf willen realiseren en op deze manier hun missie willen leven en een bijdrage willen leveren.

citaat 2

Ben jij een hoopgeleide (zelfstandig) professional en:

  • Denk je erover voor jezelf te beginnen of wil je je bestaande onderneming succesvoller maken?
  • Heb je het idee dat je je potentieel onvoldoende benut?
  • Heb je moeite klanten aan te trekken?
  • Heb je het gevoel dat het tijd is voor een grote verandering in je leven?
  • Heb je het idee dat je kansen onbenut laat?

Veel hoogopgeleide professionals denken erover om voor zichzelf te beginnen maar:

  • Zijn bang dat je dan al je zekerheden achter moet laten
  • Denken dat je dan alles alleen moet doen
  • Weten niet precies hoe ze er geld mee kunnen verdienen
  • Zijn begonnen maar weer gestopt omdat het niet opleverde wat ze hoopten

Herkenbaar?

Er zijn veel misverstanden over ondernemen. Je hoeft niet direct in het diepe te springen en enorme risico´s te nemen, je hoeft het niet alleen te doen en er zijn veel meer mogelijkheden dan je denkt.
In het online seminar  ‘Start jouw droombedrijf’ leer je hoe je op een authentieke manier geld kunt verdienen met je passie.

Stel je voor wat het je oplevert als je je droombedrijf hebt gerealiseerd:

Je gaat fluitend aan het werk.
Je ontwikkelt je moeiteloos omdat je werk ook je passie is.
Je verdient geld met wat je leuk vindt.
Je trekt geestverwanten, inspiratie en kansen aan.
Je houdt energie over wat zijn weerslag heeft op je gezondheid.
Je bent plezieriger gezelschap voor je omgeving.
Je ervaart meer vertrouwen, voldoening en geluk.

citaat 3

Vraag de opname nu aan via onderstaand formulier

Ik meld me aan!

* indicates required
Tijdens het online seminar beantwoordt Dolly live je vragen. Na aanmelding ontvang je ook de artikelen met tips om je droomwerk of -bedrijf te realiseren.

Je trainer: Dolly Heuveling van BeekDolly Heuveling van Beek

Ik, Dolly, run alweer sinds 2005 mijn eigen onderneming: Bureau Dolly. Mijn verlangen naar vrijheid, een gepassioneerd leven en het leveren van een betekenisvolle bijdrage hebben ertoe geleid dat ik veel heb geïnvesteerd in het ontdekken van mijn droomwerk.

In die zoektocht heb ik ontdekt dat er veel valkuilen op de loer liggen waardoor je juist verder van jezelf af kan komen te staan. Maar ook dat er heel krachtige manieren zijn om te ontdekken wie je bent, wat je wilt doen met je leven en hoe je hier je werk van kunt maken.

Mijn expertise: droomdoelen realiseren, ondernemen vanuit passie en de optimale balans vinden tussen denken, doen en voelen.

Alles wat voortvloeit uit jouw authentieke zelf en niet uit vastgezette ideeën en plaatjes over wat goed of leuk moet zijn leidt tot je droomdoelen. Laat de ontdekkingstocht maar beginnen! 🙂

citaat 1

Anderen over Dolly:

Ilanit TonusIlanit Tonus, Manager Events & Sales op Nyenrode Business Universiteit: “Dolly heeft mij geholpen om mijn talenten en passies in kaart te brengen en mijn expertise naar een hoger niveau te brengen. Dankzij Dolly weet ik wat ik zoek in een baan en bedrijf en zit daardoor nu helemaal op mijn plek als Manager Events & Sales op Nyenrode Business Universiteit.”

RoaldRoald Rook, zelfstandig coach: “Dolly heeft mij geholpen te zien wat ik ten diepste te bieden heb en keuzes te maken die echt van mij zijn. Dat leidt tot veel plezier en energie in mijn werk. Ik luister nu beter naar mijn intuïtie en durf stappen te zetten waar ik eerder huiverig voor was. Dit alles leidt tot meer aanvragen van opdrachtgevers die bij me passen.”

Wat is een online seminar?

Een online seminar wordt ook wel een webinar of online training genoemd. We hoeven hiervoor niet te reizen, geen zaal te huren etc. Het enige dat je nodig hebt is een computer met internetverbinding. Je ontvangt voorafgaand aan het seminar een link. Daar klik je op wanneer het tijd is voor het seminar. Je krijgt dan toegang tot de online trainingsruimte en kunt alles volgen via je scherm. Vragen kun je stellen via de chat. Na afloop ontvangt iedereen de opname.

Geef je nu op via onderstaand formulier

Ik meld me aan!

* indicates requiredWil je anderen laten weten dat dit gratis seminar plaatsvindt? Heel graag! Deel het via de social media-knoppen hieronder. 

Wil je op de hoogte blijven?