Wil je op de hoogte blijven?

Waar ga jij voor in 2014? 
*Gratis* workshop, 3 februari 2014, 19.30 – 21.00 uur

Meestal blijven dromen dromen: fantasieën en ideeën die opborrelen onder de douche, op reis of tijdens de reis naar je werk. En daarna is het: back to reality. Meestal ontstaan plannen op een ‘gedegen’ manier: rationeel, plannend, met doelen en tussenstappen. Blijft het voor jou in 2014 bij dromen of…. kun je dromen en doen combineren dit jaar?

Op maandagavond 3 februari verzorgt Dolly de workshop Living your dreams’.

Live your dreams

To dare is losing your balance for a moment
Not to dare is losing yourself forever

Wat gaan we doen?
In deze workshop ontdek je je dromen. Je onderzoekt waar ze over gaan, wat belangrijk is voor je en welke elementen je (meer) waar wilt maken.

Als je je hart volgt, komt er veel moois uit voort, terwijl als je vooruit plant, je vaak te rationeel bezig bent en je niet kunt voorstellen wat allemaal mogelijk is. Het is tegelijk ook de uitdaging sommige zaken bewust aandacht te gaan geven in je dagelijks leven en hier dingen voor te laten en keuzes te maken.

A goal without a plan is just a wish

Voor wie?
Iedereen die het lastig vindt zijn of haar droomdoelen te bereiken. Wil je meer zicht op je dromen en wensen? Of heb je wel dromen maar vind je het lastig om ze te realiseren? Een nieuw jaar is een perfecte gelegenheid om er echt voor te gaan. Maar niet vanuit goede voornemens die snel weer vergeten zijn. Er zijn veel betere manieren om jezelf te motiveren en erachter te komen waar je voor wil gaan en hoe je dat ook echt kunt bereiken.

Iedereen is welkom! Ook jij als je al met Dolly werkt(e), nog geen idee hebt van je dromen of als je eens kennis wil maken met Dolly en haar werkwijze.

Door wie?
De workshop wordt verzorgd door schrijver, coach en trainer Dolly Heuveling van Beek. Dolly heeft sinds 2005 haar eigen bedrijf en begeleidt hoogopgeleide (zelfstandig) professionals naar hun droomdoelen. Ze publiceerde in 2013 samen met Erica Rijnsburger het boek Verborgen wijsheid.

Waar
De Mix in Nieuwegein. De Mix is een modern sportcentrum. Adres: Merweplein 3, Nieuwegein.

Inschrijven
Je kunt je gratis aanmelden door een mail te sturen naar dolly@bureaudolly.nl.

 

 

Wil je op de hoogte blijven?