Wil je op de hoogte blijven?


UPDATE: alle nieuwste info over de coachingsweek in Toscane vind je hier.

Wil jij intensief aan de slag met jouw vraag in een prachtige omgeving? Even afstand nemen om te zien wat echt belangrijk voor je is? Neem dan 1 tot 6 juni 2013 deel aan de coachingsweek in Toscane. Bekijk hier de filmpjes met reacties van deelnemers en check deze homemade film om de sfeer te verkennen!

...

.

Resultaat
Je weet wat bij jou past, waar je heen wilt en hoe je daar gaat komen. Ook als je eenmaal terug bent in het dagelijks leven thuis.

.

We gaan naar
…Toscane! Een Italiaanse villa met zwembad in de glooiende heuvels, te midden van een olijfboomgaard. Geen groepsverplichtingen, wel intensief aan de slag met jouw coachvraag.

.

Voor wie
Hoogopgeleide vrouwen van 27 tot 45 jaar.

 

Ik heb de coachingsweek ervaren als een week waarin alles klopte en waarin alles samen kwam. Door de dagen heen vielen er door de gesprekken en de opdrachten steeds meer dingen op z’n plek, waardoor ik me steeds sterker voelde en me bewuster werd van mijn eigen kracht.” Sabine, deelneemster najaar 2011

.

“Ik worstelde al jaren met de vraag ‘what’s next’, wat is mijn bestemming in mijn werk. Daarnaast had ik een hele hectische tijd achter de rug en de combinatie van even alleen eruit en in alle rust bezig gaan met die vraag (want niet na een uurtje coaching weer je dagelijkse leven in racen), maakte het een ideale keuze. Het was een fantastische, inspirerende, ontspannende en leerzame week.” – Petra, deelneemster juni 2012

.

Inschrijven of meer informatie opvragen kan via info@bureaudolly.nl.

Wil je op de hoogte blijven?