[Ben je hier toevallig beland en wil je de gratis cursus mediteren volgen? Meld je dan hier aan: www.bureaudolly.nl/meditatie]

In deze les ga je ervaren hoe het is om meer stilte toe te laten.

Geen filmpje vandaag. In deze les ga je luisteren naar de stilte. Zo min mogelijk prikkels van buiten dus, wel een begeleide meditatie natuurlijk.

Stilte krijgt zo weinig ruimte in onze drukke levens.

En dat is jammer want in de stilte kun je jezelf meer voelen en ervaren en zoals we gisteren zagen, kun je dan jezelf steeds meer erkennen en jouw eigen waarheid ontdekken. Je doorziet je eigen gedragspatronen. Daarnaast kun je in de stilte je intuïtie beter horen.

Het gaat er niet direct om om meer vrede of rust te ervaren.

In de meditatie gaat het erom dat je observeert wat er te horen en zien is in jezelf terwijl het stil is om je heen.

Als je vrede kunt hebben met wat je tegenkomt, is dat een enorme stap in de richting meer zelferkenning, vrijheid en vrede.

Doordat je je niet verzet tegen het feit dat je bijvoorbeeld veel denkt of pijn hebt maar door het juist te onderzoeken en erkennen, ontstaat een enorme vrijheid om jezelf helemaal waar te laten zijn. Er ontstaat ruimte om steeds meer gevoelens, gedachtes en inzichten in je bewustzijn te laten komen.

In deze ruimte en rust kun je je intuïtie  steeds beter horen.

Ook ervaren de meeste mensen dat ze steeds meer vertrouwen krijgen in hun intuïtie en het grotere, God, het veld of hun essentie (afhankelijk van wat voor woord jij ervoor zou gebruiken).

Vandaag een begeleide meditatie waarin je de stilte toelaat en ervaart wat dat me je doet.

Laat je hieronder in de reacties weten hoe deze meditatieles voor je was?

Morgen ontvang je alweer de laatste les van deze cursus! Ik zal je dan tips geven om door te gaan met mediteren.

Tot morgen!