Realiseer je droomdoelen

Wil je op de hoogte blijven?

Aanbod

Wil je je droomdoelen realiseren of wil je beginnen met mediteren dan kun je hieronder mijn aanbod vinden. Bekijk mijn online programma’s of neem contact op over de mogelijkheden voor coaching.

Coachopleiding

De Nieuwe Coachopleiding

Coaching gaat om het ondersteunen van anderen in hun ontwikkeling. Je biedt mensen de ruimte, veiligheid en diepgaande begeleiding om hun eigen wijsheid aan te boren. Hiervoor zijn een krachtig draagvermogen van jouzelf en de vaardigheid in te tunen op de energie van een ander onontbeerlijk. In De Nieuwe Coachopleiding ontwikkel je deze vaardigheden met opdrachten die je zelf uit kunt voeren, op jouw manier en door middel van werkvormen die bij jou passen. En uiteraard leer je ook alle praktische methodes en scripts zodat je alle tools en inzichten hebt om krachtig te coachen en begeleiden. 

Meer informatie

DOLLY-DNCO-logo-nina-5maart

12030515_960201394025987_270253405444875132_o1

Coaching

Droomwerk en droombedrijf 1 op 1 coaching

Jouw  droomdoel waarmaken

Ben je ambitieus en op zoek naar jouw droombaan of wil je graag jouw droombedrijf starten?
Wil je de wereld een beetje mooier maken en tegelijk je droomdoelen realiseren?
Ben je een echte Crazy One en gek genoeg om te geloven dat dat kan?

Dan helpt Bureau Dolly jou heel graag verder. Een van de coaches uit het team staat klaar om samen met jou een traject aan te gaan waarin je je droomwerk ontdekt of je droombedrijf bouwt. Ons doel is om samen met jou groots te dromen, verdieping aan te brengen en er voor te zorgen dat je vol energie en op een ontspannen manier invulling kan geven aan jouw Droomdoel.
Vul via onderstaande button het intakeformulier in. Op basis daarvan inventariseren wij jouw coachvraag en situatie is en nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.

Onze Droomdoelcoaches zijn opgeleid door Dolly en kennen haar werkwijze door en door. We bieden je een vrijblijvende online intake aan met één van deze coaches. Daarin bespreken jullie jouw situatie en met elkaar onderzoeken jullie of een samenwerking goed voelt en of jij het traject wil aangaan.

MEER INFORMATIE

Online programma

Beleef magische stille momenten

Meer rust en richting in je leven start met stilte en introspectie. Door stil te staan en naar binnen te kijken ontdek je kanten van jezelf die in het drukke leven van alledag onderbelicht blijven. Deze stukken van jezelf heb je nodig om een gelukkig leven te leiden en je leven zo in te richten dat het aansluit bij jouw diepste wensen. Meditatie is een ingang tot rust, vitaliteit, wijsheid en liefde in jezelf. Altijd aanwezig. Niet altijd even makkelijk te bereiken.

Lees verder

logo-BMSM-dec2015-metachtergrond

droomdoelmethode

Online programma

Droomdoelmethode

Wil je de wereld mooier maken? Je licht vinden en laten schijnen? En weet je dat daarvoor meer nodig is dan kennis en kunde alleen? Dan help ik je graag verder om jouw doelen te bereiken in mijn programma De Droomdoelmethode. Want we hebben mensen zoals jij nodig. Mensen die gek genoeg zijn om te geloven dat ze tot grootsheid in staat zijn. Mensen die hun dromen volgen. Mensen die radicaal willen gaan voor hun missie op aarde omdat ze weten dat dat de enige weg is. Mensen zoals jij en ik. Als je je in bovenstaande herkent dan wil ik je heel graag helpen om meer te bereiken en je droomdoelen te realiseren. 

Lees verder

Wil je op de hoogte blijven?