Wil je op de hoogte blijven?

De 3 belangrijkste lessen die ik van Gabrielle Bernstein heb geleerd

Een van mijn grootste inspiratiebronnen is New York Times-bestseller auteur Gabrielle Bernstein, die met haar meditaties en May Cause Miracles-methode tienduizenden mensen helpt naar meer geluk en voldoening. Misschien wist je dit al wel, want ik deelde eerder al de avonturen die ik beleefde bij haar in Amerika. Daarbij heb ik ontzettend veel van haar geleerd 🙂

Nu ik bezig ben met de voorbereidingen van het Spirit Business Event (waar zij ook aanwezig zal zijn – YES a dream come true!), denk ik extra veel aan de lessen die ik dankzij haar heb opgedaan. Ook vragen veel mensen naar wat ik bij haar heb geleerd. Het leek me dan ook leuk en nuttig om een paar van die lessen vandaag hier uit te lichten.

Hieronder de 3 belangrijkste:

1. Intunen op iets groters dan je ego

Door de manier waarop Gabby mij heeft opengekraakt, heb ik geleerd op zo’n manier in te tunen dat ik mezelf niet meer nodeloos verlies in mijn ego en hieraan gekoppeld mijn angst over zichtbaarheid. Dit zorgt ervoor dat ik me niet langer klein maak en veel meer in mijn kracht durf te stappen. Wie weet, als ik dit niet had geleerd, had ik misschien nooit fantastische events als het Spirit Business Event en Dolly LIVE durven organiseren!

2. Echt in contact staat met mijn intuïtie

Haar connectie met spirit is Gabby’s grootste inspiratiebron en Oprah Winfrey noemt haar zelfs de leider van de nieuwe spirituele beweging. Dankzij haar heb ik mijn spiritual practice kunnen verdiepen en ben ik veel meer in contact komen te staan met mijn intuïtie. Ik dacht altijd dat ik hier al erg mee verbonden was, maar het bleek nog veel dieper en verder te kunnen. Dat is ontstaan door de lessen die ik bij Gabby heb geleerd. Want ja, we hebben nog zoveel blinde vlekken en onze teachers wijzen ons de weg naar dieper inzicht. Dat levert je zoveel op.

3. Totale overgave bedrijven

Door mijn coachingsachtergrond had ik al heel veel kennis over hoe het lichaam werkt, hoe emoties werken, hoe je kan doen wat je te doen hebt, etc. Bij Gabby heb ik een manier gevonden om de spirituele dimensie te koppelen aan het coachingswerk dat ik doe. Een van de belangrijkste dingen hierin voor mij is een oefening in totale overgave. Sinds ik dit toepas in mijn werk, bereik ik meer diepgang dan ooit.

“If you think you’ve surrendered, surrender some more”

Gabrielle Bernstein

Gabby heeft een super toffe videoserie beschikbaar waarin ze enkele van haar speerpunten in de May Cause Miracles-methode toelicht. Een (gratis!) training die jou hopelijk net zulke waardevolle inzichten geeft, als ik heb gehad.

In de video die vandaag is vrijgekomen, praat ze over haar nummer 1 manier om zichtbaar te zijn en impact te hebben met wat je het liefste doet – datgene waar ik mijn eerste belangrijkste les uit heb gehaald!

Ik deel deze video dan ook graag met je. Je kunt hem direct bekijken via deze link.

Wil je op de hoogte blijven?