Wil je op de hoogte blijven?

Het Nieuwe Coachen

In mijn werk met mensen heb ik altijd gedacht dat ik heel erg goed was.

En het is waar: ik heb een talent voor contact maken, luisteren, oordeelloos observeren, doorvragen en samenvatten. Als jij met plezier met mensen werkt dan heb jij dat waarschijnlijk ook.

Maar wat ik ook heb gemerkt, is dat je je als coach, begeleider, leidinggevende of adviseur steeds verder kunt ontwikkelen en dat dit je resultaten sterk beinvloedt. Dat je het ene moment kunt denken dat je alles al weet en een tijdje later ontdekt dat er nog zoveel meer is. Ik ontdekte dat ik bij elke verdieping en ontwikkeling veel beter werd in mijn werk.

Doordat ik me elke keer weer verder ontwikkelde, ontstond er iets bijzonders. Mijn klanten (en ikzelf) boekten steeds sneller en steeds mooiere resultaten. Dit had weer een indrukwekkend effect op mijn bedrijf, werkplezier, groei en de impact van mijn werk. Een soort positieve vicieuze cirkel.

Deze ontwikkeling had vooral te maken met nieuwe diepere manieren van coachen maar ook met de manier waarop ik me daardoor kon onderscheiden en de manieren waarmee ik mijn eigen methode, de resultaten en de ervaringen van mijn klanten weer kon delen met de wereld. Ik bereikte steeds meer mensen door de combinatie van online en offline werken.

De effecten van de combinatie van verdieping en echt je eigen coachstijl ontwikkelen zijn eindeloos: meer impact, meer plezier, meer klanten, meer voldoening, meer zelfvertrouwen, meer eigenheid, meer moeiteloosheid, meer succes, meer onderscheidend vermogen, meer leuke klanten.

Zo snel als ik me ontwikkelde, mijn bedrijf groeide en de positieve reacties en resultaten van klanten binnenkwamen: echt heel bijzonder.

Vandaag is een bijzondere dag in mijn verhaal. Vandaag is namelijk de dag dat ik dat wat ik leerde door mag gaan geven. Eindelijk kan ik het groots de wereld inbreng: al mijn kennis, kunde, tools, scripts, liefde, inzichten en oefeningen heb ik in een coachopleiding verwerkt die vanaf nu geopend is. De Nieuwe Coachopleiding opent haar deuren!

In De Nieuwe Coachopleiding komen alle lessen terug die ik zelf geleerd heb in de jaren dat ik nu succesvol coach. Ik heb opleidingen, workshops en trainingen gevolgd bij de beste coaches en leraren en ik ontwikkelde mijn eigen methodieken en oefeningen. Deze ga ik nu doorgeven aan mensen die (een nog veel betere) coach willen worden.

Al 1.000-en mensen heb ik zowel online als offline mogen begeleiden naar hun droomdoelen. Ik schreef met Erica het boek Verborgen wijsheid, ontwikkelde twee card decks en organiseer grote events. Mijn impact en succes zijn evenredig toegenomen met de investering in mijn eigen ontwikkeling, opleiding en verdieping.

Omdat we allemaal uniek zijn en we leven in een unieke tijd met unieke mogelijkheden (die coaches nog heel verrassend weinig toepassen in Nederland!) wil ik je graag meer vertellen over het Nieuwe Coachen. Wil jij hier meer over weten en hoe het leidt naar meer impact, succes, diepgang en een mooiere wereld?

Ik vertel je alles over Het Nieuwe coachen in de online masterclass op dinsdag 22 maart om 20.00 uur.

Tijdens de online masterclass leer ik je:
– De magie van coachen: wat maakt nu echt het verschil?
– Wat ik jarenlang ‘fout’ deed en wat me geld, tijd en heel veel resultaat kostte en hoe jij dit kunt voorkomen.
– Wat het belangrijkste verschil is tussen coaching met duurzame impact en coaching die alleen op korte termijn werkt.
– De nummer 1 valkuil voor elke coach en hoe je deze vermijdt.
– Wat een ‘nieuwe coach’ is en hoe jij de inzichten van het nieuwe coachen zelf direct kunt toepassen.

Ik hoop je daar te zien. Het is gratis, ik zal je heel veel nieuwe inzichten geven en de tips die ik geef kun je direct toepassen in jouw werk met mensen.

-> Meld je hier aan voor de gratis online masterclass ‘Het Nieuwe Coachen’.

Liefs,
Dolly

PS: er komt van deze avond geen opname dus zorg dat je er live bij bent.
Meld je hier aan dan zie ik je dinsdag!

Wil je op de hoogte blijven?