Wil je op de hoogte blijven?

next generation

Gisteren liep ik met twee vriendinnen door Amsterdam.
Een van hen zei: jullie zijn mijn grootdroomvriendinnen.
Wat heerlijk om dat voor elkaar te kunnen zijn.
En inderdaad: we praatten de hele avond over onze toekomstplannen en tegelijk zeiden we tegen elkaar dat we al zo rijk zijn, op alle vlakken.

Echt tof om zulke vrouwen om me heen te hebben die me stimuleren en inspireren.

Natuurlijk heb jij ook mooie dromen.
Wil je daar verder mee en er ook acties aan koppelen?

Als je ervan droomt om te ondernemen en om met jouw bedrijf een verschil te maken dan is dit voor jou.

Veel mensen vragen mij naar de manieren waarop ik mijn bedrijf zo snel heb laten groeien.
Natuurlijk deel ik al veel droomdoelstrategieen in mijn artikelen.
Maar er zijn nu twee manieren waarop jij heel snel meer kunt leren over ondernemen in deze nieuwe tijd.

1. Webinar over de succesfactoren van de new generation ondernemers
Maandagavond kun je gratis deelnemen aan deze online training waarin mijn vriendin en online business coach Simone Levie en ik je vertellen hoe wij onze bedrijven vanuit het niks in iets meer dan een jaar tijd hebben opgebouwd. Wij kunnen nu ons droomwerk doen, heel veel mensen helpen met onze kennis en kunde en toch zijn we vrij om te gaan en staan waar we willen. We verdienen er ook heel goed mee. Dit doen we door echt vanuit onze ziel te werken, in te tunen op wat we bij willen dragen in deze wereld maar ook door de nieuwst strategieen toe te passen. Wil jij weten welke tools en strategieën gebruiken en hoe jij deze zelf ook toe kunt passen? Doe dan gratis mee met het webinar. Als je niet kunt, meld je dan toch aan zodat we je de opname kunnen sturen plus het mooie aanbod om deel te nemen aan ons nieuwe Spirit business event.
Meld je hier gratis aan.

2. Word een teacher en inspirational leader met Sprit junkie masterclass van Gabrielle Bernstein
In een eerdere mail vertelde ik je al over de transformationele online training van Gabrielle Bernstein. Je kunt je nog inschrijven tot aanstaande vrijdag, 9 oktober 23.59 uur.
Deze training heeft veel betekend voor Simone en mij. Nadat wij de training hadden afgerond konden we echt boven onszelf uitstijgen.
Gabrielle deelt in de training al haar tools. Je leert hoe je meditaties begeleidt, je boek schrijft, een inspirational talk geeft en al de door haar toegepaste manieren om als spiritueel ondernemer je community te bouwen en heel veel impact te hebben. Als je boekt via deze link dan krijg je gratis een kaartje voor het Spirit business event dat plaats zal vinden op 11 en 12 november en waar je alles leert over hoe Simone en ik ondernemen vanuit bezieling en strategie. Daarbij kun je in dit event helemaal leren intunen op je missie, je angsten loslaten, geweldige ondernemers ontmoeten en genieten van de prachtige muziek van Jennie Lena waarmee ze je recht in je hart raakt. 
Meld je aan via deze link voor vrijdag 9 oktober 23.59 uur.

healtheworld-gabby

Wil je op de hoogte blijven?