Wil je op de hoogte blijven?

Maak kennis met Gabby en ontmoet mij en Simone Levie

Er is deze week een kans die ik niet wil onthouden.

Misschien weet je al dat ik getraind ben door bestseller auteur en spiritueel leider Gabrielle Bernstein?

Zij is nu ook de coach van mij en mijn vriendin Simone Levie.

Gabby heeft samen met Deepak Chopra de grootste meditatie aller tijden begeleid, zat aan tafel bij Oprah Winfrey, schreef meerdere bestsellers en misschien ken je uit mijn Periscope uitzendingen wel die prachtige kaartenset ‘Miracles now’.

Ik zag Gabby voor het eerst op 12 september 2014 bij de Spirit Junkie Masterclass die Simone Levie en ik volgden in New York. Mijn leven staat sindsdien op zijn kop, in heel positieve zin.

Ik heb hier eerder over geschreven.

Gabby, Simone en ik in Amerika.

Gabby hielp me om met liefde en energie te werken. Maar dat niet alleen. Ik heb van haar geleerd hoe ik een inspirational talk geef, hoe ik de outline voor mijn toekomstige bestseller schrijf en hoe ik groepsmeditaties begeleid. Ook heeft ze me de tools gegeven om een teacher te zijn die put uit spirituele bronnen en die manifesteert vanuit intentie en overgave.

Zonder deze lessen had ik niet gestaan waar ik nu sta.

Had ik niet 7.600 mensen kunnen bereiken met mijn meditaties.
Was mijn Droomdoelmethode niet zo prachtig en krachtig geweest.
Had ik niet geweten hoe ik mijn spirituele ontwikkeling zo diepgaand verder vorm kon geven.
En had ik niet alle wonderen van afgelopen jaar meegemaakt.

Ik mail je hierover omdat Gabby groot nieuws heeft.

Misschien wil jij ook de leider van jouw community worden?
Een topcoach die een groot publiek bereikt?
Een leraar in je eigen vakgebied, en heel veel mensen helpen?

Kijk dan naar deze video. Gabby nodigt je namelijk uit voor Spirit Junkie Masterclass Digital course!

Dit is exact dezelfde training die Simone en ik volgden in New York. Deze is nu helemaal online te volgen.

De Spirit Junkie Masterclass Digital course is niet zomaar een reeks filmpjes. Het is een compleet pakket van opnames van Gabby live aan het werk (op het podium is ze op haar best, je zult zien ze is volledig ‘ingetuned’ en ze heeft een heel bijzondere energie), transcripten en audio. Bovenal is het een transformationele training waarin je leer hoe jij een spirituele leider wordt en een leraar voor jouw community.

Ik weet dat de kracht van deze lessen ongelooflijk is.
Dat jij ook jouw licht nog feller kan laten schijnen.
En succesvol kunt zijn in je rol als leider.

Omdat ik zo geloof in deze tools, kennis en diepe inzichten bied ik een extra bonus bij de Spirit Junkie Masterclass Digital course.

Als je je voor 9 oktober inschrijft via deze link dan ontvang je een gratis kaartje ter waarde van 357 euro excl btw voor het tweedaagse Spirit business event dat Simone Levie en ik 11 en 12 november organiseren!

Tijdens het Spirit business event leer je alles over hoe je als ondernemer het verschil maakt, hoe je online ondernemen vanuit je hart en je passie. Hoe je geld kunt verdienen en je bijdrage kunt leveren aan een mooiere wereld. Daarbij kom je terecht in een geweldig warm bad van bijzondere Nederlandse ondernemers en ons mooie netwerk.

Naast al onze lessen in lanceren, het werken met mensen, het inzetten van je spirituele super powers, geld verdienen, zichtbaar zijn en je persoonlijke leiderschap krijg je ook een echter ervaring met topsprekers, begeleide meditaties en optredens.

En een leuk nieuwtje: Jennie Lena uit The Voice of Holland zal optreden!

Is dit jouw moment om echt te gaan shinen? Laat Gabby het je leren.

En als je ervoor gaat dan zie ik je 11 en 12 november!

Liefs,
Dolly

PS: Let goed op: alleen wanneer je je via de links in dit artikel aanmeldt voor 9 oktober ontvang je de gratis kaart voor het Spirit business event als bonus.

Dit is wat je in de 8 modules van Spirit Junkie krijgt en leert in Gabby’s eigen woorden, vandaar in het Engels):

  • Get step-by-step guidance on how to establish and grow your spiritual business, manifest media for your message and make money online doing what you love.
  • Deepen your own spiritual practice.
  • Get advice and wisdom from leading experts in personal growth and spirituality.
  • Learn how to turn your blog into a business, publish a life-changing book, lead a transformational talk and create digital courses so that you can create passive revenue for your great work.
  • Establish key connections – professional relationships and personal friendships alike – with fellow Spirit Junkie leaders on the private Facebook group and the live comment feed in the training community.
  • Become eligible to join Gabby’s referral network. By participating in the Spirit Junkie Masterclass you have the opportunity to apply to become part of her elite international coaching referral network. (When you receive your Level 1 certification you become eligible to attend the Level 2 course, where you can apply to become a Gabrielle Bernstein coach.)
  • Join 2 live Q&A calls with Gabby.
  • Have access to an always-fresh, forever relevant program that you can take at your own pace and revisit for a lifetime.
  • Experience the energy and enthusiasm from the live training in the comfort of your own home.
  • Have the option to learn via video, audio, or typed transcripts – whichever format fits your learning style best.

Schrijf je in via deze link voor 9 oktober 2015, dan ontvang je de speciale bonus voor het tweedaagse Spirit business event ter waarde van 357 euro excl btw!

Als een van de weinigen in Nederland zul je het Spirit Junkie Masterclass Level 1 certificaat krijgen.

Foto van het optreden van Sanguita tijdens het eerste Spirit business event.

 

 

Ik ben affiliate van Gabrielle Bernstein’s Spirit Junkie Masterclass Digital training. Ik ben dol op deze cursus en ik geloof in de grote missie die het werk van Gabby ondersteunt. Als een affiliate kan ik een commissie ontvangen voor het verwijzen naar de cursus. 

Wil je op de hoogte blijven?