Wil je op de hoogte blijven?

Manifesteer je droomdoel

Ik neem je even 3 weken mee terug in de tijd. We zijn in New York.

Simone, Zarayda, Nicole en ik staan op straat in New York. Het is onze laatste dag in deze wonderlijke stad en we hebben trek.

Nou dat is in New York helemaal geen probleem! Maar er is wel heel veel keuze..

Dus ik vraag aan mijn lieve ondernemende vriendinnen: waar hebben jullie zin in?

Simone en Zarayda weten het wel: Italiaans! En Zarayda voegt daar verlangend aan toe: ik wil een bord met lekkere pasta!

Ik kijk eens goed rond (ik heb een geoefend oog als het erom gaat om de juiste horeca te spotten. 😉 ) en… zie ik daar nou een bord op straat staan?

Wat staat daar op? Ik loop een stuk die kant op en neeeee, dat kan toch niet waar zijn!

Ja, er staat echt letterlijk: ‘hey. we got what you want. fresh pasta.

4 dagen eerder.

We betreden na een kleine road trip een yogacentrum in de bergen, prachtig gelegen aan een groot meer met glooiende heuvels.

We hebben net de drukke stad achter ons gelaten en eigenlijk hadden we nog dagen door kunnen gaan met verkennen, winkelen, praten, cocktails drinken en grootse ondernemersplannen maken.

We voelen een lichte weerstand. Gaan we nu echt 3 dagen mediteren? Wat voor mensen zullen er meedoen? Was dit wel een goed idee?

Ik heb dat wel vaker. Voor een retraite of zelfs voor een korte meditatie voel ik vaak weerstand. Mijn ego wil gewoon lekker doorwerken, niet te vaag doen, plezier maken, contact hebben.

Maar altijd is het weer zo weldadig en voel ik me 10 keer gelukkiger, vrijer en krachtiger dan daarvoor.

We zitten nog wat onwennig in de grote eetzaal met een bord vol overheerlijke groentegerechten voor ons neus als we besluiten; we gaan er helemaal in, let’s work some miracles!

Als we dan eindelijk in de mooie zaal zijn, kijken Simone en ik elkaar opgetogen aan: we zijn weer bij Gabrielle Bernstein! Onze coach (we spreken haar elke 2 weken via Skype) en inspiratiebron. We zien haar nu alweer voor de derde keer in het echt (we zijn eerder door haar opgeleid in de Sprit Junkie Masterclass level 1 en 2).

Wat er daarna allemaal gebeurt, is unreal. We mediteren, chanten, voelen de energie in de zaal, er worden verhalen gedeeld, gehuild, gelachen (Gabby is onwijs grappig) en oh la la, we leggen contact met onze spirit guide.

Het klinkt misschien een beetje hokuspokus. Maar ik zou haast willen zeggen: ‘je had er bij moeten zijn.’

Alle wonderlijke momenten gedurende die dagen hebben hun uitwerking op ons. We voelen ons verbonden met elkaar, met de groep maar ook met de wereld van oneindige mogelijkheden.

Terug in New York.

Naast de pasta (het bleek een superfijn restaurant met de allerliefste serveerster van de stad) hebben we in de laatste 24 uur New York nog veel meer leuks gemanifesteerd (onder andere gratis rose prosecco in de rooftopbar, een upgrade naar een luxe suite met uizicht op Empire State- en Chrysler Building, de twee mooiste engelenbeelden die we ooit zagen net toen Simone zei dat ze wel graag een engel wilde zien. En dus een dikke auto, maar daarover zo meer.).

Nu zijn dit natuurlijk allemaal luxe dingen die je helemaal niet echt nodig hebt maar ik deel het toch want de droomdoeltip die ik je mee wil geven is deze:

Als jij jezelf regelmatig onderdompelt in je verlangen en je verbindt met je intuitie/God/je innerlijke gids/hogere zelf (kies maar wat voor jou past) dan trek je de dingen aan die passen bij wat je graag wilt ervaren.

Je verlangens zijn de tekenen van je ziel, de wegwijzers op je pad en de ingang tot je levensenergie.

De levensenergie kun je onderdrukken door te denken ‘het lukt me toch niet’ of ‘dat heb ik helemaal niet nodig’. Je kunt hem ook gaan uitleven als een gek en alles in je mond stoppen, kopen en pakken.

Maar wat ik je aanraad: dompel jezelf erin onder. Proef zonder het te consumeren. Visualiseer zonder er al te zijn. Geef jezelf alles zonder het daadwerkelijk te nemen.

Geef je wensen over aan het universum.

Of wat nuchterder uitgedrukt: geniet ervan maar raak niet gehecht en verkrampt.

Wees stil, erken, voel en… kom thuis.

Nadat je dat hebt gedaan mag je het in de handen leggen van het grotere. Je voelt hoe graag je iets wilt maar je dwingt niks af.

Overgave.

Het komt zoals het komt, alles heeft zijn eigen tijd en vorm. Dat zijn niet altijd de tijd of vorm die jij bedacht hebt.

Maar je zult zien: je trekt dingen aan. Je wordt letterlijk AANTREKKELIJK.

Niet altijd krijg je wat je verwachtte maar wel wat jij nodig hebt om je missie te kunnen leven en je ware droomdoelen te realiseren. Ook al snap je het eerst nog niet.

Nu ik thuis ben, pas ik deze inzichten toe op mijn grootste droomdoel: meer vrede, geluk en plezier brengen door mijn meditaties.

Oh ja, hoe zat het nou met die dikke auto?

Nicole vindt het wonderlijk al die manifestaties en vraagt aan ons: kan ik dat ook, manifesteren?

We lachen met z’n vieren om de situatie. Tuurlijk, iedereen kan het.

Als dan echt het einde van de reis in zicht komt en we naar het vliegtuig moeten, zegt Nicole: ik wil een echt goede rit naar het vliegtuig. Vinden jullie het ok als ik iets regel?

Ze heeft een gezellig gesprek met de dame achter de receptie van ons hotel en regelt een SUV zodat onze koffers (vol nieuwe kristallen, boeken, orakelkaarten en stiletto’s) makkelijk meekunnen.

Nicole gaat buiten wachten tot de auto voorrijdt.

Precies op tijd komt ze de lobby weer inlopen. Ongeloof en plezier schitteren in haar ogen: ‘Ik heb een limousine gemanifesteerd!’

En zie:PS: Wil jij meer overvloed, bezieling en zingeving ervaren in je leven? Doe dan mee aan het gratis webinar ‘Ondernemen vanuit bezieling’ dat Simone en ik maandag 12 oktober om 21.00 uur geven. Schrijf je hier in.

Wil je op de hoogte blijven?