Wil je op de hoogte blijven?

Wat jij nodig hebt

Toen ik bijna 10 jaar geleden begon met ondernemen had ik geen idee waar ik aan begon.

Het enorme avontuur, de angsten, de highs, de lows. Alles is sindsdien intenser dan ik ooit had kunnen vermoeden.

Vooral het laatste jaar is ongelooflijk. Elke dag voel ik mijn passie branden en ik help steeds meer mensen hun eigen dromen te realiseren.

Maar het is niet genoeg.


Er zijn meer mensen nodig die gek genoeg zijn om te geloven dat ze de wereld kunnen veranderen en in actie komen.

Volgens mij ben jij ook zo iemand.

Jij hebt dromen en ideeën over wat je wil bijdragen. Je weet dat het nodig is. Zowel voor je eigen geluk als voor onze wereld.

Ook jij kunt veel mensen bereiken en hebt de ambitie om het verschil te maken.

Wat heb je nodig om hierin te groeien?

De essentiële resources om je missie te leven zijn wat mij betreft:

 De zuivere intentie om mensen te helpen
Are you in it for the money? Forget it. Dit werkt tegenwoordig echt niet meer. Mensen prikken zo door je heen als je niet echt bezield en bevlogen bent in wat je doet. Daarbij houd je het zelf ook niet lang vol op dollartekens in je ogen alleen.
– Emotionele intelligentie
Je dient om te kunnen gaan met alle moeilijke gevoelens die er opkomen als jij uit de kast komt met je missie: onzekerheid, onrust, eenzaamheid, jaloezie en ja soms zelfs diepe angst.
– Contact met je intuïtie
De keuzes die je maakt zonder dat je er rationele redenen voor hebt, zijn vaak de keuzes die je leiden naar de belangrijkste inzichten en mogelijkheden. Hiervoor heb je je intuïtie hard nodig.
– Geld
Om brood van te kopen maar ook om te investeren in je website, opleidingen, coach etc. En om autonoom te zijn en blijven.
– Kennis
Om in deze tijd het verschil te maken heb je kennis nodig van de moderne mogelijkheden en de best werkende tools en strategieën. Zorg ervoor dat je up to date blijft en doe je voordeel met de geteste best practices van anderen.

Best veel he? En misschien ben ik zelfs nog wel wat vergeten. (Let me know!) Maar er is goed nieuws: volgende week ga ik je met al deze punten verder helpen.

Ik investeer veel in kennis en mijn eigen ontwikkeling. Vorige keer mailde ik je al over de opleiding die ik met Simone heb gevolgd bij Gabrielle Bernstein.

Inmiddels ben ik klaar om de lessen te delen. Ik ga je samen met Simone helpen om in je eigen grootsheid te staan zodat je meer mensen kunt gaan helpen. En we willen de succesfactoren delen van de next generation ondernemers.

Deze succesfactoren kun je direct toepassen in je eigen praktijk.

De succesfactoren van next generation ondernemers
Groots en strategisch ondernemen vanuit je hart
dinsdag 31 maart om 20:30 uur

Ben je er bij? Meld je dan hier aan: https://attendee.gotowebinar.com/register/2023054481499217153

Wil je op de hoogte blijven?