Wil je op de hoogte blijven?

Beleef magische stille momenten begint 9 februari

8 februari om 00:00 uur sluiten de deuren van Beleef magische stille momenten.
Het is tijd om te beslissen of jij met mij en de groep van inmiddels meer dan 50 mooie zielen mee op reis wil gaan.

Het programma zit vol met al mijn kennis over hoe je vanuit rust en liefde je leven kan leven.
Ook als het leven tegenzit, je malende gedachten hebt of als je het zo druk hebt met je mooie werk dat je er niet echt meer van kan genieten.

Door meditatie krijg je antwoorden op een ander niveau dan het denken en manifesteer je dingen die je mind niet voor mogelijk houdt.
The world needs it!

Ik weet hoe het is om door te malen en ik weet hoe je meer rust en geluk kunt creëren.
Tijdens het programma ben ik er ij elke stap om je te begeleiden.
Als je geen zin hebt om stil te staan maar ook als je boordevol vragen zit of niet snapt waarom je zo ‘gek’ reageerde in die ‘normale’ situatie.

Meld je nu aan.

Untitled design (2)

Wat kun je verwachten

7 weken lang elke maandag een nieuwe les die bestaat uit:
– Video waarin ik het thema van de week toelicht en mijn kennis deel die je meditatiebeoefening verdiept op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel vlak
– Werkblad met oefeningen die je inzichten geven om direct toe te passen
– Overzicht met toelichting op alle meditaties
– Meditaties voor elke dag (7 per les) die je kunt downloaden op bijvoorbeeld je telefoon of ipad

Daarbij:
– Staat er al een bonus en video klaar die je direct na registratie kunt bekijken
– Krijg je direct toegang tot de besloten Facebook groep waar je 24/7 je vragen kan stellen en elkaars ervaringen kunt lezen
– Zijn er een paar leuke extra’s (verrassing!)

Je kunt je zonder enig risico inschrijven. Brengt het programma je niet waar je op hoopte dan kun je binnen 2 weken stoppen en krijg je je geld terug – no questions asked.

Ook belangrijk om te weten: je houdt levenslang toegang tot alle materialen en kunt het programma dus helemaal op eigen tempo doen.

Doe mee!

Lees hieronder de ervaringen van deelnemers aan de vorige ronde.

Meditatie een vast onderdeel in mijn leven maken was mijn intentie om te starten met BMSM. Waarom? Omdat ik weet dat ik door meditatie keer op keer weer een sterke verbinding met mezelf kan leggen. Een verbinding waarin ik mijn liefde voor mezelf kan voelen en van waaruit ik daadkrachtiger keuzes kan maken. Zonder afleidingen. BMSM hielp mij mijn verbinding weer ijzersterk te voelen. Dagelijks. Met hele mooie meditaties. Dankjewel Dolly! – Rianne van de Heuvel

Ik was nooit zo van het mediteren. Gaf mezelf er nooit tijd voor. Dolly maakt het echter heel erg toegankelijk en nu let ik niet eens meer op de tijd. Ik heb zelfs mijn man kunnen overtuigen om mee te mediteren. Hoe gaaf is dat? Dank je Dolly! – Marjan Crabtree

Dolly neemt je stap voor stap mee naar de stilte – doet dat op een toegankelijke manier en stelt je gerust op momenten dat dat nodig is. Als het je bijvoorbeeld even niet lukt tijd te vinden voor het programma. Door haar bemoedigende woorden pak je later echt de draad wel weer op. En dat mag gewoon! Heel fijn is dat. Ook haar begrijpelijke uitleg hoe dingen werken in je brein is fijn. Het voelt soms echt als een goede vriendin die je helpt op je weg naar binnen en naast je staat als je dreigt te vallen. Aanrader dus! – Annet Koenders

Tot een volgende keer of tot zo, in de leeromgeving van Beleef magische stille momenten!

De deuren zijn nog geopend tot morgen middernacht.

Laat magische stille momenten je werk en leven verrijken.

PS: Wist je dat het programma ook heel geschikt is als je al mindfulness hebt gedaan, met een psycholoog hebt gewerkt of het idee hebt dat je nooit van je volle hoofd af zal komen?

Lees het mooie verhaal van Lot maar eens:

De periodes waarin ik het moeilijk had, kenmerkten zich altijd door gedachtes als:
– dit komt niet vanzelf weer goed. 
– ik wil dat het overgaat en zo snel mogelijk
– ik wil het nu oplossen
– het komt door mijn karakter of door mijn hormonen of door mijn genen. 

Vervolgens ging ik keihard nadenken over de oplossing of ging keihard werken bij een psycholoog
Het gevolg was dat ik een hekel kreeg aan die gedachtendiarree doe daar het gevolg van was. 
En toen begon Dolly haar cursus BMSM en nu is dat over. Echt waar het is waanzinnig geniaal wat meditatie kan doen. Ik had wel eens mindfulness gedaan maar BMSM is way beyond mindfulness

Dolly heeft de cursus prachtig opgebouwd. Je kunt merken dat ze grondig studie heeft gedaan naar meditatie. Haar levenshouding is heel erg van nu (nuchter, energiek en vrolijk) en die combinatie is het succes; Zij heeft de zoektocht gedaan en nu hoef ik alleen nog maar aan te sluiten. Heerlijk haar korte filmpjes bekijken waarin ze heel helder uitleg geeft. Niks zweverigs, maar bijna academische uitleg. Want meditatie dat kun je dus gewoon snappen.

Dolly heeft mij geleerd hoe ik me niet meer de speelbal voel van gevoelens en gepieker. Door meditatie -oefenen in bewustzijn-, heb ik weer controle gekregen over hoe ik me voel. 
Ik geloof echt dat BMSM voor iedereen een verrijking is. Ongeacht wat je motivatie is om aan de cursus te beginnen. Dus twijfel niet en doe het, ik ben nog steeds heel dankbaar dat Dolly deze cursus aanbiedt. 

Bovendien kun je het op je eigen tempo doen. Ik heb er bijvoorbeeld 12 weken over gedaan, omdat mijn jongste zoontje midden in de cursus geboren werd. 

Lot Breetveld
35 jaar, Amsterdam, leidinggevende functie, moeder van twee zoontjes (oudste is 2 jaar – jongste 3 maanden).

Kom binnen.

Wil je op de hoogte blijven?