Wil je op de hoogte blijven?

Gratis cursus mediteren

Wow, ik ben zo blij dat ik je eindelijk mijn grote nieuws kan mededelen en jou iets heel moois aan kan bieden.

Na lang broeden, ontwikkelen, een dag in de weer met visagist en cameraman, het inspreken van begeleide meditaties en het maken van de lessen is alles nu klaar om het grote nieuws van de daken te schreeuwen.

Je kunt nu gratis online leren mediteren!

Ik heb namelijk een gratis online meditatiecursus voor je gemaakt.

Cursus mediteren plaatje

En voor je nu zegt dat je geen tijd hebt of dat mediteren niks voor je is: ik daag je uit, probeer het. Want na een paar meditaties is de kans groot dat je nooit meer zonder wilt!

Als je je inschrijft, ontvang je 5 lessen met: filmpjes, begeleide meditaties en alle informatie om je leven te verrijken met meer aandacht voor jezelf. Allemaal gewoon te volgen vanuit je luie stoel. De meditaties kun je ook opslaan op je telefoon of tablet zodat je ze altijd en overal kunt beluisteren.

De effecten van meditatie zijn ongelooflijk waardevol. Ik vertel je daar meer over in de cursus.

Het mooie is dat je direct kunt beginnen met mediteren, op jouw manier. Met makkelijke meditaties zodat je rustig kunt starten en het vol kunt houden. Ik word zo blij als ik eraan denk hoeveel het je op gaat leveren en hoe jij door te mediteren ook meer rust brengt in je omgeving.

Als je dit mooie cadeau wilt uitpakken, ga dan snel naar deze pagina: www.bureaudolly.nl/meditatie/.

Reflectie en stilte zijn belangrijke tools voor droomdoelexperts! Neem de tijd om stil te staan bij wie je bent, waar je staat, wat je verlangens zijn, welke stappen je wilt zetten en wat jouw missie is. Leer omgaan met moeilijke gevoelens, een overvol hoofd, sleur, stress en vermoeidheid.

Meld je hier aan dan ontvang je direct de eerste les.

Ik wens je hele mooie feestdagen en een prachtig begin van het nieuwe jaar!

Wil je op de hoogte blijven?