Wil je op de hoogte blijven?

Jouw droomplan voor 2015

Merk jij ook dat je dagen steeds voller zijn en je veel ballen in de lucht probeert te houden?

In drukke periodes heb je vaak de neiging om maar door te gaan en zoveel mogelijk werk te verzetten. Best logisch.

Maar je voelt vast dat het tijd is voor wat reflectie.

Ik in ieder geval wel. 🙂 Plannen maken en dromen gaan bij mij hand in hand en ik doe het ruim voordat het nieuwe jaar begint, zodat ik al kan bijsturen en mijn agenda kan bewaken met mijn eigen doelen in gedachten.

Hieronder vind je een oefening die ik heb gemaakt om je dromen als inspiratiebron te nemen voor je plannen voor het nieuwe jaar.

Boekje Dolly en Sabine

 

 

 

 

 

 

Nu december nadert, voel ik heel duidelijk dat het tijd is om weer eens in te tunen bij mezelf.

Waar draait het om voor mij? Welke plannen wil ik in 2015 uitvoeren? Hoe zet ik nieuwe stappen in het leven van mijn missie?

Misschien herken je dit. En wat ik hoop is dat jij ook met focus je droomdoelen wilt realiseren in 2015.

Het is nu de tijd om hiervoor al wat voor te bereiden. Zowel door eens stil te staan bij jezelf, groot te dromen als door echt wat op papier te zetten en in te plannen.

Waar is het voor jou nou eigenlijk allemaal om te doen? Waarom doe je de dingen die je doet? Het kan best lastig zijn om deze vragen te beantwoorden als je dagen overvol zitten.

Daarom heb ik iets voor je ontwikkeld om je op weg te helpen.

Het leuke is dat het ook nog aansluit bij een nieuw product dat in 2015 het licht zal zien! Samen met grafisch ontwerper Sabine Rook-Weijs van Ontwerp met pit werk ik aan een droomdoelen-inspiratieboekje. Sabine maakt geweldige ontwerpen waarin ze haar eigen handwerk, waaronder schilderingen, combineert met grafische elementen. Een voorproefje hiervan vind je hieronder in de vorm van de oefening ‘Start nu jouw droomplan voor 2015’.

Klik hier voor de oefening

Gebruik de oefening om je plannen voor 2015 voort te laten vloeien uit je eigen flow. In de krachtige Droom Groot oefening borrelt belangrijke informatie op uit je onbewuste. Laat deze informatie je leiden in je plannen en maak je acties concreet.

Heel veel plezier en laat me in de comments weten wat je van de oefening vindt en wat er voor jou uitkomt aan ideeën en concrete plannen!

Wil je op de hoogte blijven?