Wil je op de hoogte blijven?

Kadootje!

‘Mediteren is niks voor mij!’ 

Dat hoor ik vaak!

Maar wat zo leuk is: door mijn meditaties ontdekken steeds meer mensen dat het WEL iets voor ze is en dat ze zich er vrijer, gelukkiger en energieker door voelen.

Lees bijvoorbeeld deze reactie eens:

“Het beeld dat ik had van mediteren was: ‘heel lang stil zitten’ en ik zag het nut er niet zo van in. Ik ben iemand die graag vooral dingen doet die in mijn ogen nuttig zijn… Door de korte meditaties van Dolly merkte ik dat het me heel veel bracht. Meer helderheid en focus bijvoorbeeld en als gevolg van het mediteren kon ik ook oude emoties verwerken. Dat was bijzonder en bevrijdend.”

Ook ik dacht dat mediteren niks voor me was. Ik was druk en ambitieus. Ik mediteerde wel maar het lukte me niet om het echt een gewoonte te maken. Totdat ik mijn eigen manier van mediteren ontwikkelde. Toen genoot ik ervan en zag er echt naar uit.

Ik wil jou ook graag laten ervaren hoe bijzonder het effect is. Daarom hierbij een kadootje: een gratis meditatie! 


En smaakt het naar meer? Op 6 oktober start ik met een groep van inmiddels al meer dan 40 mensen (!) aan mijn online meditatieprogramma waarin ik je stap voor stap meeneem in de wondere wereld van mediteren. 

‘Beleef magische stille momenten’ is speciaal ontwikkeld voor mensen die hun droomdoelen willen realiseren vanuit echtheid, liefde en energie. Niet door lang stil te zitten maar op een manier die bij je past en je heel veel op gaat leveren. Kijk maar even op de pagina met meer informatie: www.magischestillemomenten.nl.

PS: Je mag de gratis meditatie doorgeven. Deel de link op social media of via de mail zodat meer mensen hem kunnen beluisteren: http://www.bureaudolly.nl/2014/09/30/kadootje/ ‎ 

Klik hieronder op de pijl om de meditatie te beluisteren.

Smaakt dit naar meer? Kijk dan eens hier: www.magischestillemomenten.nl

(Een online programma waarin je leert mediteren. Vol bijzondere oefeningen die je meer rust, plezier en voldoening opleveren. We starten 6 oktober!)

Wil je op de hoogte blijven?