Wil je op de hoogte blijven?

Het desastreuze effect van het ik-vind-alles-leuk-dilemma

Iemand die ik begeleid kwam voor de eerste keer bij me. Ze zag er vastberaden en intelligent uit maar had ook iets van moeheid en somberheid over zich. Later bleek dat ze fikse lichamelijk klachten had en zichzelf kwijt was geraakt in al haar ‘leuke’ projecten. ‘Ik vind ook zoveel leuk!’ verzuchtte ze met een frons in haar voorhoofd.

Het ik-vind-alles-leuk-dilemma is een lastige. Hoe kun je gezond en energiek blijven als er zoveel interessante, leerzame en geweldige dingen te doen zijn?

In mijn nieuwste video (opgenomen in Frankrijk) vertel ik je over dit dilemma en geef ik je 4 adviezen die je ervan afhelpen.

Door de adviezen op te volgen ga je anders om met je tijd en richt je je ziel en zaligheid op dat wat voor jou belangrijk is, zodat je je missie kunt gaan leven. De kwaliteit van je werk en leven nemen toe.

In het filmpje noem ik PUP als een van de manieren om de juiste focus aan te houden. Hierover schreef ik eerder dit blog.

Wil jij je missie duidelijk krijgen en een prikkelend plan voor de toekomst maken zodat je geld gaat verdienen met jouw droomwerk? Aanstaande donderdag geef ik de online training Geld verdienen met je passie.

Deze gratis training is speciaal ontwikkeld voor hoogopgeleide professionals die hun droomwerk willen realiseren, als ondernemer of in loondienst maar die:

1. Niet weten wat hun passie eigenlijk is.

2. Bang zijn hun zekerheden los te moeten laten.

3. Onzeker zijn over wat ze te bieden hebben.

4. Niet duidelijk genoeg zijn in wat ze te bieden hebben.
Lees hier alle informatie en schrijf je in -> http://www.bureaudolly.nl/geld-met-passie/

Schrijf je snel in, er is beperkt plaats. Ook als je niet live aanwezig kunt zijn ontvang je de opname.

Zie ik je donderdag?

PS: De Droomwerk Tweedaagse staat helemaal in de steigers! Volgende keer mail ik je alle informatie en een aanbod you can’t refuse dus houd je mailbox in de gaten!

Wil je op de hoogte blijven?