Wil je op de hoogte blijven?

Verdien geld met je passie deel 3 – de keuze die het verschil maakt

Het is crisis.

Bedrijven gaan ten onder.
Een leuke baan vinden is bijna onmogelijk.

Allemaal waar.

En toch bereiken ook nu veel mensen hun droomwerk of starten hun eigen goedlopende droombedrijf.

(Op 18 juli geef ik over dit onderwerp een gratis online seminar! Onderaan dit artikel lees je er meer over.)Verdien geld met je passie

Wil jij het werk doen dat je het allerleukste vindt?
Maar weet je niet hoe?
Of denk je dat dat in deze tijden niet mogelijk is?

In dit deel van de reeks ‘Verdien geld met je passie’ deel ik misschien wel het belangrijkste advies om geld te kunnen verdienen met je droomwerk.

Veel experts hameren nog steeds op het belang van een goed CV, een onberispelijk netwerkpraatje en het op de voet volgen van alle vacatures.

Toch is dat voor bijna niemand de weg naar hun droomwerk.

Ook heel hard werken, de beste proberen te zijn in je vakgebied of een opleiding helpen je op zichzelf niet aan je droombaan of -bedrijf.

Net zoals stage lopen en vrijwilligerswerk een heel onzeker pad bieden.

Zelfs heel veel netwerken is niet DE manier om geld te gaan verdienen met dat wat je echt leuk vindt en waar je goed in bent.

Door de jaren heen heb ik veel succesvolle ondernemers, schrijvers en managers ontmoet en zij hebben allen een ding gemeen dat maakt dat ze kansen aantrekken die passen bij hun droomdoelen.

Het is geen geheim, geen mindset, geen truc.

Het gaat om het maken van 1 goede keuze.
Daar helemaal voor gaan.

En dat vinden de meeste mensen doodeng.

Maar is het niet enger om je leven voorbij te laten glippen in een baan waar je je niet goed in voelt?

En doodzonde bovendien. Want jouw unieke talenten worden onderbenut waardoor je ook nog eens energie verliest.

De keuze waar ik het over heb, is de keuze voor jouw expertise.

De expertise die gelinkt is aan jouw passie.Het gebied, onderwerp, vraag, doelgroep of product waar jij alles van wil weten, waar je passie inzit en waar jij snel en moeiteloos heel goed in wordt of al bent.

Maak die keuze en maak hem vanuit jezelf.

Dus niet vanuit de vraag in de markt.
Juist een expertise die een kleine groep bedient, helpt om jezelf te onderscheiden.

Of je nu een baan zoekt of je eigen onderneming start, het is van het grootste belang dat zoveel mogelijk mensen weten wat jij te bieden hebt, heel concreet en specifiek.

Dus niet ‘Iets in de culturele sector’ en dan hopen dat anderen het wel verder voor je invullen. Maar bijvoorbeeld: ‘Mijn passie is theater en ik ben heel goed in het organiseren van evenementen en het motiveren van mensen daarom ben ik op zoek naar een functie als projectleider in de theaterwereld.’

Of als ondernemer niet communiceren dat je ontwerper bent maar bijvoorbeeld ‘Mijn expertise is het ontwerpen van nieuwsbrieven voor coaches en trainers die meer klanten willen aantrekken met hun authentieke uitstraling.’

Vervolgens dienen zoveel mogelijk mensen te weten dat je er alles van af weet, dat jij de expert bent. Dat doe je op verschillende manieren die in ‘Verdien geld met je passie, het gratis seminar‘ aan bod komen.

Als je gaat voor jouw passie en hiermee veel mensen bereikt, is er heel veel mogelijk.

Wil jij leren hoe je deze keuze kunt maken, hoe je heel veel mensen bereikt en hoe je hiermee van je passie je werk kunt maken?

Op 18 juli geef ik van 20.00 tot 21.00 uur een online seminar (helemaal gratis) waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je geld kunt verdienen met je passie.

Ik vertel je dan hoe je je passie ontdekt, hoe je er kansen mee aantrekt en hoe je er je werk van kan maken. Je kunt me dan ook live je vragen stellen.

Wil je erbij zijn? Je bent van harte welkom! Er is een beperkt aantal plaatsen. Meld je daarom nu aan!

Aanmelden kan via deze link -> http://www.bureaudolly.nl/geld-met-passie/

Wil je op de hoogte blijven?