Wil je op de hoogte blijven?

Het perfecte plaatje

Jammer hoor, die misverstanden over droomdoelen.

Veel mensen vinden het maar niks als je je droomdoelen wilt vervullen. Vaak worden droomdoelen gezien als oppervlakkig, of vindt men dat je van de ‘reis’ moet genieten in plaats van je te richten op de bestemming.

Het perfecte plaatje

Toch gaan droomdoelen juist over een proces van bewustwording. Een ‘gewoon’ doel bedenk je en daar ga je achteraan. Een droomdoel gaat veel dieper. Het draait bij droomdoelen juist over het ontdekken van je diepste verlangens op gevoelsniveau. De doelen die je daarbij realiseert komen van diep uit jezelf.

In Bangkok kom ik steeds een reclame tegen die me aan het denken zet. Deze reclame geeft een buitenkantplaatje van een ‘perfecte’ vrouw. Door een bepaald drankje te drinken kan ze de hele wereld aan. Heel oppervlakkig vond ik in eerste instantie.

Tot ik me bedacht dat deze reclame waarschijnlijk wel werkt.

Niet alleen om het drankje te verkopen. Je kunt zo’n filmpje ook gebruiken om je droomdoelen te bereiken!

Let wel: op een heel andere manier dan je zou denken.

Bekijk hieronder het filmpje waarin ik uitleg hoe het perfecte plaatje niks te maken heeft met je droomdoelen, maar hoe het je wel helpt je droomdoelen te ontdekken.

En wat zijn jouw droomdoelen? Hoe zou het zijn als je die bereikt?

Wil je op de hoogte blijven?