Wil je op de hoogte blijven?

Deel je droom:het overzicht

Eind 2012 deed ik een oproep: deel je droom. 

Wat een leuke reacties zijn hierop binnen gekomen!

Stuk voor stuk heel goede en mooie filmpjes waarin mensen vertellen over een bijzonder moment in 2012 en hun droom delen voor het nieuwe jaar. Wow!

De afgelopen weken heb ik de filmpjes gedeeld op Twitter, Facebook en Linkedin. Van Anne, Margreet, Willem, Petra, Nicole en Nina heb ik al gehoord dat er leuke reacties en nuttige tips zijn binnen gekomen.

Nicole gaat binnenkort de smaak van Utrecht proeven, Willem heeft een afspraak met een collega-schrijver, Margreet kreeg aanmeldingen van trainers die alleen maar enthousiaste deelnemers willen, Nina wordt gevraagd als gastouder door het hele land (Brabanders gezocht! 😉 ), Petra kreeg positieve reacties op haar persoonlijke portretten en Anne heeft contacten opgedaan bij verschillende adviesbureaus.

Maar er kan nog meer bij! Hieronder vind je het overzicht van de filmpjes. Laat je inspireren door de dromen en verhalen van anderen. Deel/like/RT deze pagina en geef je advies of bied hulp aan!

Nicole Latour
Nicole van Gool
…….

Willem van Hees
Willem van Hees

Petra Steffens
Petra Steffens

Anne Mos
Anne Mos

Margreet Pols
Margreet Pols

Nina van Schijndel
Nina van Schijndel

Wil jij de volgende keer meedoen met Deel je droom? Schrijf je dan hieronder in het oranje veld in, dan ontvang je mijn artikelen en word je op de hoogte gehouden van deze actie.

Tenslotte wijs ik je graag op een speciale actie in februari: ik geef 4 gratis 1op1 sessies weg!

Wil jij ontdekken wat jouw droomdoel of -werk is en hoe je dat kunt bereiken? Meld je dan aan voor 1 van de 4 doorbraaksessies ter waarde van 150 euro.

Tijdens deze 1op1 online sessie van 30 minuten geef ik je 3 op jouw situatie toegesneden adviezen die leiden tot:

– het benutten van je volle potentieel
– meer voldoening en waardering op zakelijk en persoonlijk gebied
– het bereiken van je doelen, met plezier

Aanmelden kan tot 6 februari 20.00 uur. Interesse? Meld je hier aan.

Wil je op de hoogte blijven?