Wil je op de hoogte blijven?

Interview met droomdoelexpert Richard van Kray: wees onbevangen als een kind, maar vergeet je ambities niet

Persoonlijke ontwikkeling Richard van Kraykoppelt hij aan een
zakelijke aanpak met ambitie. Keiharde sales gecombineerd met zachte ontwikkeling.

Het maakt hem uniek. Op Twitter gooit hij graag de knuppel in het hoenderhok met zijn mantra ‘de beste coach ter wereld ben je zelf’.

Spreker, trainer en coach Richard van Kray is living the dream. Succesvol met een grote schare volgers, meer dan 140 aanbevelingen op LinkedIn en een bloeiend bedrijf.

Ik interviewde Richard en vroeg hem naar zijn verhaal en gouden tips voor jou als je ook je droomdoelen wilt bereiken, als ondernemer of in dienst.

Bekijk het filmpje en doe je voordeel met Richards ervaringen.

Kijk hier voor meer informatie over Richard van Kray.

 

In het interview deelt Richard onder andere deze adviezen:

– Ontdek jouw persoonlijke DNA.

Maak een ‘businessplan IK’ van maximaal 1 A4 met het antwoord op de vragen: wie ben ik, wat vind ik echt leuk, wat kan ik echt goed en hoe kan ik het meeste vanuit mezelf aan anderen toevoegen.

– Ga authentiek excelleren.

Laat jezelf in meerdere dimensies zien, onder andere op social media. Durf hierin open en kwetsbaar te zijn. Deel niet alleen successen of je aanbod. Heb een mening, deel je visie op je blog, durf erover te schrijven.

– Wees onbevangen als een kind.

En durf datgene wat je denkt en voelt onder woorden brengen, te communiceren en er ambitie aan koppelen. In plaats van te lang na te denken want dan gebeurt er helemaal niks. Je kunt meer dan je denkt. Vooral als je minder denkt.

– Bepaal eerst je koers.

Wat wil je bereiken? Als je dat weet, ontdek je wat je niet goed kan en waar je hulp bij nodig hebt. Op basis hiervan kun je je gericht laten coachen, boeken lezen, naar een seminar gaan, met mensen praten.

Meer informatie over Richard van Kray vind je op zijn website: http://www.refreshyourself.nu

Richard van Kray

PS: Ik wil je graag herinneren aan de actie Deel je droom voor 2013. Durf jij je droom te delen? De uiterlijke inlevertermijn is iets verlengd en loopt nog tot 4 januari!

 

Wil je op de hoogte blijven?