Wil je op de hoogte blijven?

Interview met droomdoelexpert Frans Captijn: de illusie van zekerheden – en hoe ga je dan wel voor jouw droomdoelen?

Ik heb vaak keuzes gemaakt die dwaas leken in het begin, maar me op de langere termijn hebben opgeleverd dat ik werk doe met passie, dat me heel veel plezier oplevert en waarmee ik werkelijk een bijdrage kan leveren. Ik weet hoe eng het is om zekerheden los te laten…

In mijn blog over de miniavonturen methode heb je kunnen lezen hoe je door telkens af te stemmen op je gevoel stappen kunt zetten in de richting van jouw droomdoel, je bestemming in het leven.

Wil jij ook stappen gaan zetten en je unieke toegevoegde waarde leren kennen maar vind je het nog lastig om te beginnen? Laat je dan inspireren en adviseren door mijn interview met Frans Captijn.

Frans had een topfunctie als directeur veiligheidsregio van de provincie Zeeland, een fantastisch salaris, een gezin, aanzien en ambitie. Toch heeft hij na ingrijpende gebeurtenissen zijn zekerheden in Nederland losgelaten om een avontuur te beginnen in het Noorden van Thailand.

Kijk naar mijn interview met Frans en hoor hoe hij signalen kreeg en daar eerst niet naar luisterde, hoe zijn droom steeds sterker werd en hoe hij de stappen zoals beschreven in de Miniavonturen Methode toepaste om zijn droom te verwerkelijken.

Frans kreeg al zeker 5 jaar signalen zowel lichamelijk als mentaal dat het tijd was om zijn werkelijke talenten en passie in te gaan zetten. Uiteindelijk na een burnout heeft hij het aangedurfd. Zoals hij het zelf verwoordt: Ik geef me over aan wat mijn roeping is.


Frans Captijn met zijn pup op de scooter. “intens genieten”

Frans schreef het boek Speurtocht naar persoonlijk meesterschap en begeleidt mensen in het Noorden van Thailand in Villa Asia om weer tot zichzelf te komen en hun roeping te (her)vinden.

In het interview vertelt Frans:

– Hoe zijn burnout hem heeft geholpen in te zien wat echt belangrijk voor hem is in het leven.

– Hoe hij om is gegaan met hindernissen op weg naar zijn doel.

– Welke signalen hij al kreeg, ook voor de burnout, dat het tijd was om zijn werkelijke talent en passie in te zetten.

– Hoe hij anderen helpt om hun talenten te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen.

– Dat er ook voor jou geen echte redenen zijn om je roeping niet te volgen.

– Wat zijn belangrijkste les is geweest die hem heeft gebracht waar hij nu is.

– Hoe je anders aan kunt gaan kijken tegen de ren-dus-ik-ben maatschappij waarin we leven.

– Hoe anderen je leermeesters kunnen zijn.

– Dat de drempels alleen in je hoofd bestaan.

Meer informatie over Frans Captijn en zijn waardevolle werk vind je op
www.villa-asia.nl

PS: wil jij direct beginnen met de eerste stappen naar jouw bestemming in werk en leven? Meld je dan hier aan voor de gratis Kick Off.

Wil je op de hoogte blijven?