Wil je op de hoogte blijven?

Workshop Living your dreams, 19 januari 2012

Meestal blijven dromen dromen: fantasieën en ideeën die opborrelen onder de douche of op reis. En daarna is het: back to reality. Meestal ontstaan plannen op een ‘gedegen’ manier: rationeel, plannend, met doelen en tussenstappen. Blijft het voor jou in 2012 bij dromen of…. kun je dromen en doen combineren dit jaar? Kun je je hoofd en hart meer laten samenwerken? Are you going to live your dreams?

Op donderdagavond 19 januari geef ik samen met Marit van Grafhorst de workshop Living your dreams in Amsterdam met aansluitend een borrel. Deze workshop wordt georganiseerd door het netwerk GUTS en staat open voor inschrijving voor vrouwelijke young professionals. Lees hier de uitgebreide informatie en meld je aan.

Wil je op de hoogte blijven?